Crònica Trobada d'escoletes a Banyoles

Divertida i entretinguda la trobada d'escoletes de bàsquet que s'ha celebrat aquest diumenge 14 de Febrer a Banyoles, on hi hem participat amb l'equip gran (taronja) de la nostra escoleta de bàsquet.

Les ordres abans de començar els partits eren clares: oblidar-se del marcador, divertir-se i anar a "tope"! No ens conformaríem en anar a mig gas i aquests partits ens havien de servir per aprendre i poc a poc, anar consolidant cosetes que s'expliquen i es treballen als entrenaments.

Els dos primers partits els hem jugat contra les Escolàpies de Figueres que han presentat dos equips al torneig. La diferència d'edat i físic així com en el nombre de jugadors ha fet que tinguéssim una superioritat clara des del principi, massa pels nostres interessos. Per això, hem anat aplicant una sèrie de normes que els nostres jugadors i jugadores han estat capaços de complir gairebé en la seva totalitat i això que algunes no eren del tot senzilles. Algunes d'aquestes normes han estat limitar el bot (un per persona o cap), anar a tocar la línia de mig camp o de fons abans de poder anar a defensar (treballant el balanç defensiu mirant la pilota), passar-la només amb la passada picada o haver-la de tocar tots abans de poder llançar a cistella, entre d'altres.

El tercer i últim partit ha estat contra el CEB Girona, partit que ha estat molt més igualat i que no hem posat cap norma concreta ja que hem pogut jugar de tu a tu, gaudint i competint en tot moment.

A més, cada jugador ha pogut gaudir d'un got de xocolata amb melindros per esmorzar que ha ofert l'organització en el descans entre partits i en acabar, els jugadors han pogut anar a la pista del mig on hi havien unes taules preparades amb material per pintar o fer dibuixos, així com unes noies que pintaven les cares a tots aquells qui volien.

En línies general doncs, ha estat una molt bona jornada matinal de bàsquet, on els nostres petits jugadors i jugadores han pogut posar en pràctica tot això que van descobrint poc a poc d'aquest esport, han gaudit en tot moment i on han pogut acabar amb una medalla penjada al coll fent el llaminer amb el paquet de llaminadures que ha proporcionat l'organització de la trobada, els quals aprofito per felicitar per la feina feta i que amb el bon tracte que hem rebut de ben segur que hi tornarem més endavant.

Amb moltes ganes de tornar a fer una trobada d'escoletes i a veure si aquest cop hi poden venir tots els jugadors i tots els místers, que això és molt divertit i val molt la pena!

Dit això, ens veiem als entrenaments petits!









Més imatges, aquí.

Comentaris