Júnior femení: AE Fornells – 58 – Bàsquet Vilafant – 56

AE Fornells – 58 – Sola (24), Homs (-), Duran (10), Arana (-), Selis (6) – cinc inicial – Ruiz Ruano (9), Cassú (4), Aliu (3), Muela (-), Marco (-), Viladelbosch (2), Terma (-). 8/29 TL, 3 Triples, Aliu, Salo i Duran. 28 Faltes, Eliminada; Selis al 43’.

Bàsquet Vilafant – 56 – Paula (3), Berta (-), Emma (11), Meritxell (4), Núria G (10) – cinc inicial –Núria C (5), Clara (-), Eva (16), Aina A (7). Baixa; Aina V. 19/35 T1, 1 Triples, Emma. 24 Faltes,
Eliminades; Berta al 30’ i Paula al 43’.

Parcials; 14-08, 10-09 (24-17), 11-16 (35-33), 12-14 (47-47) – ET – 11-9 (58-56)

Tornem a repetir final ajustat per segona setmana consecutiva i aquesta vegada ha sortit creu.

Després d’estar tot el partit pel darrera en el marcador ens posem 44-47 a 22” i elles decideixen treure de banda i tirar de 3 sense jugar la pilota amb tot l’encert del món de la jugadora Aliu que anota el seu únic bàsquet del partit.

En nostre atac final no ha resultat efectiu i hem anat a la pròrroga on hem entrat als darrers 2’ amb 50-54 però allà hem acabat les piles i hem acabat perdent en una cistella al darrer segon. Abans però, havíem fet una primera part per oblidar en atac amb només 6 cistelles en 20’, fallant contraatacs soles, rebots alliberats i un 4/14 en TL. La segona part ha estat del tot diferent, 3 atacs fets consecutius ja ens hem posat dins el partit, i d’allà fins al final màxima igualtat on petits detalls no ens han permès agafar avantatge al marcador.

Cal continuar treballant entre setmana. Pujar la intensitat i arribar al final del partit més senceres i amb el cap més clar.

Demà hi tornem noies. Avui una cançó per donar-vos molta energia.