Crònica Cadet Masculí 2001: Bàsquet Vilafant vs …

Unió Girona Blanc

49-82 perdem. Seguim entonats dels dos últims partits i seguim millorant. Partit que a l’anada havíem perdut de 71 punts de diferència, aquesta vegada ha estat per 33. Primera part molt igualada que ens n’anem uns 20 punts a sota degut a errors en el rebot permetent segones opcions i 3 mals minuts del segon quart on perdem pilotes que acaben amb 1x0 i un nostre balanç defensiu nul. Segona part amb la mateix dinàmica, seguim forts però l’escletxa cada vegada es va obrint més, arribant als +40 de diferència. Aquesta vegada però, els minuts finals són bons per nosaltres i aconseguim retallar punts deixant el partit en un meritori 49-82. Bona feina nois!

CB L’Escala B

56-81 guanyem. La derrota per només 3 punts a casa va fer mal. Motivació ens en sobrava per aquest partit i bàsquet també n’hem tingut a les mans i l’hem posat sobre el parquet. Després de deixar escapar dos avantatges d’uns 10 punts, a la tercera no fallem, ens mantenim forts al darrera, dominem el rebot, correm i trenquem al partit, deixant el resultat final en +25. Sens dubte, el millor partit de la temporada fins al moment, no per resultat sinó per joc i actitud. Només queda felicitar-vos!

CB Roses B

57-75 perdem. Toquem fons. Es presentava a casa nostre el Roses, l’únic equip que havíem aconseguit vèncer a la primera volta a base de treball i esforç. Estàvem avisats, no ens podem confiar, el partit comença 0 a 0, 40’ minuts de treball... Res. De guanyar de 21 a l’anada a perdre de 18 a la tornada. Evidentment no som l’únic equip que està millorant, i el Roses d’aquest partit poc tenia a veure amb el del primer, han fet un pas endavant i si això li sumem la nostra actitud 0, tothom fent la guerra pel seu compte en atac i algun altre factor que tampoc suma aquest n’és el resultat. Confiats? Relaxats? Ni que anéssim sobrats...

BC Fontajau

74-29 perdem. La Blancaneus (entrenador) i els set nans (jugadors). Em sap greu pel símil, però així ens presentàvem a Fontajau, en quadre. Mig equip lesionat i malalt, sense ningú de baix que ens pogués donar un cop de mà. Parlem al vestidor que ho hem de donar tot, fins on aguantem, sent conscients dels que som i com es presenta el partit. Doncs horrible primera part que acaba 53-9 a favor dels locals. Tot apuntava que la segona part encara seria pitjor. Però no, tot el contrari (i no és la primera vegada que passa), físicament cansats i moralment enfonsats, decidim tornar a la batalla i competir fins al final, deixant la segona part en un 21-17 també a favor dels locals, però la diferència es abismal. Tot i les circumstàncies, millorem resultat de l’anada. Enhorabona nois.

FD Cassanenc

34-87 perdem. Cadet Mini Pre Infantilitzat. Per què aquest nom? Bé doncs, perquè aquesta setmana tornàvem a estar en quadre. Altra vegada 7 jugadors disponibles, però per combinació d’horaris hem pogut estirar de baix i disputar el partit amb 12 jugadors (7 cadets de 1er any, 1 infantil, 3 preinfantils i 1 mini de 2n any). Combinació d’edats curiosa i destacable. Bon partit en línies generals i millorem en tots els aspectes el partit d’anada, encara que sincerament, fer-ho pitjor que a l’anada es presentava complicat. Ataquem millor i defensem millor també, i els joves ajudants que no s’arruguen, ens permeten agafar aire i posen aquella intensitat a la pista que a vegades se’ns oblida. Contents amb el partit i amb l’actitud, alguns de vosaltres us ho esteu treballant amb implicació, esforç i constància i això es reflecteix als caps de setmana. Felicitats nois.