Crònica III TORNEIG PREMINI CB i UNIÓ MANRESA

Han jugat: Xavier, Rubén, Enric, Dídac, Arnau, Ian, Ona, Neó, Martí i Laia


Resultats:
1r partit: Cornellà A 57 - Bàsquet Vilafant Taronja 31
2n partit: Jac Sants 20 - Bàsquet Vilafant Taronja 27
3r partit: CB Unió Manresa Vermell 50 - Bàsquet Vilafant Taronja 25
4t partit: CE Sant Nicolau 32 - Bàsquet Vilafant Taronja 27


Diumenge 20 de Març de 2016, a les 7:30, arrencàvem cap a Manresa, capital del Bages. Amb son, anàvem al tercer torneig premini del CB i Unió Manresa, on us felicitem pel torneig en si, i donar-vos les gràcies per convidar-nos a assistir-hi.

Jugàvem contra equips bons, que juguen al bàsquet de tu a tu, com nosaltres.

Primer de tot, FELICITATS pel torneig de 4 partits que heu fet. No heu parat de gaudir i aprendre en tot moment; gràcies a vosaltres, els entrenadors i els pares/mares hem gaudit de la vostra exhibició. No ens esperàvem que féssiu aquest paper, per la suposada superioritat dels rivals. Però no ha estat el cas. Vosaltres heu sorprès als vostres rivals i a nosaltres. Ens heu donat una lliçó.

En comptes de fer una petita crònica de cada partit, opto per fer-ne una de general i una individualitzada.

Què dir de la general? Doncs que heu sabut jugar al vostre bàsquet. Al bàsquet d'intensitat i concentració. En atac, heu marcat molt bé el dibuix de 5 oberts, passar i tallar (quan volíeu), penetrant sense por, aixecant el cap... En fi, tot el què us demanem durant l'any que ho esteu assolint. En defensa, hem tingut petits descansos. De totes maneres, us felicitem per la feina que heu fet en els 4 partits que no era gens fàcil. Recordar que els equips rivals eren grans equips, el desgast físic que hem patit no ha estat petit. En definitiva, que heu estat enormes!!

I de la individual, aquí la llanço...

  • Xavier: L'INSISTENT DE l'1c1. No vas parar d'intentar penetrar. Amb una mica més de confiança, haguessis acabat moltes més accions.
  • Rubén: L'ESPECTACLE. Llegeixes el bàsquet de jugadors més grans. No tens por a penetrar ni al contacte. De totes maneres, hi ha moments que botes massa i et tanques a la banda.
  • Enric: L'ANIMAL. L'Usain Bolt del Vilafant. En els 4 partits, ningú et va poder parar en velocitat, arribaves a defensar la majoria de contraatacs dels rivals. Si entrenessis a aquest ritme, no fallaries tant al finalitzar.
  • Dídac: CLASSE. Llegint la defensa per atacar la cistella, defensant amb intensitat. Amb més confiança al tirar a cistella i al penetrar, en faries moltes més.
  • Arnau: PREOCUPAT. Preocupat per la pilota si canviava de forma. Saps que la mira tothom menys el que la té. Ens vas deixar a mitges al segon partit abans de dinar, i des d'aquí, et tornem a donar molts ànims, que et necessitem. Fins a aquest moment, vas jugar a un gran nivell, tant en defensa com en atac.
  • Ian: EL SENYOR DE LA LÍNIA DE FONS. Et vas trobar molt còmode penetrant per fons i acabant amb cistelles fàcils. Tens qualitat de sobres per fer més coses que tirar i entrar per fons. Has de ser més protagonista en atac i no tancar-te tant a la cantonada. En defensa, vols massa la pilota i et solen superar amb facilitat.
  • Ona: LLUITADORA. En atac no vas aparèixer gaire, però en defensa ens vas donar molta vida. Els jugadors rivals els va costar suor i sang en superar-te.
  • Neó: DIRECTOR. Llegeixes molt bé el joc. Saps quan s'ha de posar ritme i quan no. Vas mostrar ser el més intel·ligent i madur de la pista. Superes fàcilment l'1c1, però t'atures a mig camí ja que no t'ho creus. Creu-t'ho.
  • Martí: HULK. Amo de les dues pintures. Saps que va ser una guerra interminable a cada partit. Estaves cansat. No vas parar fins a l'últim minut del darrer partit. Si pivotessis amb més confiança i seguretat, series imparable.
  • Laia: ATREVIDA. Vas pujar la pilota quan vas voler, vas atacar la cistella quan vas voler. En defensa vas estar una mica despistada al no estar a sobre del teu jugador. Sabem tots que ets millor defensora del que vas jugar!!
  • Jordi Mallorquí: DETALLISTA. Durant tota la temporada ens estàs donant detalls que mai m'hi havia parat a pensar o veure. Veus el bàsquet des d'una altra perspectiva. Estic aprenent molt al teu costat. Gràcies.
  • Papes i mames: EXEMPLARS. Tot i que a vegades se us pot escapar algun comentari a l'àrbitre per la tensió del partit, no pareu d'animar i sou un exemple a seguir.

Teníem les baixes d'en Bernat, d'en Joan i en Roger, on us diem que us hem trobat a faltar!!
I teníem els reforços d'en Xavier, la Ona i la Laia, on us donem les gràcies per haver vingut. Esperem que hagueu disfrutat.

Per acabar, en l'entrega de premis, vam ser els guardonats en el millor equip FAIR PLAY del torneig. Donar les gràcies als organitzadors i a tota la gent que ha format part d'aquest torneig.

Ens tornem a veure després de Setmana Santa. Toca descansar i agafar forces per l'últim tram de la temporada.

Felicitats altre cop i ens veiem aviat! Bona Setmana Santa a tothom!
 
 
 

 


Més fotos, aquí.

Comentaris