Crònica Infantil femení Taronja: B.Vilafant 63 - B.Vedruna Palamós 40

Han jugat: Ingrid, Sara, Aina, Ruth, Núria, Carla, Mariona, Laura, Eva S. i Eva T.

Parcials: 25-7, 17-12, 10-15, 11-6.

Ens falta ritme d'entrenaments i això es tradueix en falta de ritme en el joc i de joc d'equip. Esperem deixar enrere lesions i malalties i que a partir d'ara puguem tornar a treballar totes de valent.

Hem sortit els primers quarts amb ritme, especialment el segon i el tercer. Contraatacs ràpids i bones defenses, ens faltava un punt de generositat en atac i acabàvem moltes vegades en jugades individuals, moltes amb encert, altres estavellant-nos. El físic aguantava i manteníem un ritme alt i, en general, un bon encert. Hem acabat la primera meitat del partit 42-19.

Pel que fa a la segona meitat, hem anotat la meitat de punts que en tota la primera part. El cansament passa factura, i els errors s'han fet més evidents: ens costa deixar anar la pilota, i ens encaparrem a botar i botar, tot i tenir companyes desmarcades. Això ens obliga a jugar molt sovint un cinc contra cinc estàtic i ens costa moure'ns per rebre. En defensa, hem tingut moments en què estàvem poc concentrades i això ho ha aprofitat el rival per arribar sense problemes a la nostra cistella. El setè i el vuitè quart tornem a fer una passa endavant i hem millorat el nostre joc.

Evidentment, en tot el partit, hi ha hagut coses positives; les vegades que hem deixat anar la pilota, hem arribat molt fàcilment a la cistella contrària, hem vist talls i portes enrere que ens han deixat soles davant la cistella, i, sobretot els primers quarts, entràvem amb força i convicció. I en defensa quan hem estat agressives, hem aconseguit recuperar moltes pilotes. Tot això que sabem fer, ho hem de fer durant tot el partit.

La millor notícia, però, és que avui hem tornat a jugar tot l'equip després de molt de temps d'anar patint baixes constants. Ens n'alegrem. Ara a treballar!