Crònica Júnior femení: Bàsquet Vilafant 67 – 52 CB Blanes

Bàsquet Vilafant – 67 – Núria C (-), Berta (2), Eva (10), Núria G (12), Aina A (3) – cinc inicial – Paula (6), Aina V (13), Emma (5), Meritxell (16). Baixa; Clara. 21/38 T1, 2 Triples, Aina V i Meritxell. 18 Faltes, Cap Eliminada.

CB Blanes – 52 – Ramiro (4), Amaro (2), Vallicrosa (3), Tapias (3), Palaus (3) – cinc inicial – Gutiérrez (2), Anaya (2), Rodríguez, S (7), Subirós (2), Reixach (12), Martínez (2), Rodríguez, P (-). 7/18 TL, 3 Triples, Tapias, Rodriguez, S i Palaus. 25 Faltes, Eliminada Rodriguez P al 31’.

Parcials; 15-12, 11-13 (26-25), 18-10 (44-35), 23-7 (67-42)

Avui teníem un parell de petits reptes. El primer era veure com estàvem físicament després de l’esforç d’ahir, sense infantils que ens poguessin ajudar i amb la Paula que tornava de viatge i el segon era veure si allò que vam començar a intuir dissabte passat i que ahir es va fer evident, avui davant les líders, ho acabàvem de confirmar.

I noies, i tant que sí. Heu tornat a jugar un partit gairebé perfecte en defensa i ara davant un rival que quan les defensàvem a 2 metres no en perdonava ni una. En atac, hem tornat a jugar una primera part amb masses estones de por provocant error fàcils de tir. Al descans +1.

Havíem de perdre de por. Sabíem que elles els hi era igual fer 35 faltes, ja que eren 12 jugadores i era el seu joc. Esperar l’error del tir lliure i anar agafant por a penetrar. Però allà no ho vam fer i aquí tampoc. Quan s’han posat al davant al 25’, 30-32 hem anotat 5 tl seguits sense error que ens han permès tornar a jugar tranquil·les. Ha estat el quart de la Ginesta i la Vesa, trencant totes les defenses que ens han posat per aturar-nos (individual, 2-3 i 2-1-2 en el mateix quart). L’acabem +9.

Faltava el millor. El darrer quart. 23-7. Les hem assecat en defensa, provocat un munt d’errors de passada i ben poques opcions de segons atacs. Per la nostra banda, tot el contrari. Molts rebots ofensius i la Meritxell se n’ha fer un fart de fer bàsquets fàcils.

Felicitar-vos a TOTES per tot el cap de setmana. Aquest és el camí. Ara només toca que les lesions ens respectin i que d’aquí al final hi siguem sempre totes 10.