Crònica Júnior femení: C.B Salt Alzines 38 – Bàsquet Vilafant 66

Parcials: 6-12, 11-19 (17-31), 11-21 (28-52), 10-14 (38-66).
Tirs lliures: 12/15
Triples: 2 Emma i 2 Meri.

L’últim partit de la lliga el vam disputar a Salt. El nivell defensiu es va mantenir com en els últims partits. Al començament ens va costar anotar i això feia que al minut 5 el resultar fos de 4 a 4. Poc a poc anàvem trobant millors situacions de tir però no acabàvem de marxar al marcador. A falta de 4 minuts per acabar la primera part el resultat era de 17 a 19. Tres últims minuts molt bons ens van permetre realitzar un parcial de 0 a 12, amb 8 punts de la Meri. Cal dir que la primera part es van xiular poques faltes i això ens va descentrar una mica perquè estàvem més pendents dels cops que del joc.

La segona part va començar com va acabar la primera. Amb un parcial favorable de 2 a 13 en 7 minuts. D’aquesta manera agafàvem una còmode avantatge de 25 punts que es va mantenir fins al final del partit. A la segona part vam aconseguir moltes cistelles en transició i de contraatac i, d’altra banda, vam saber combinar prou bé les diverses opcions d’atac. En general, a banda d’un començament costós, va ser un partit plàcid. Ens van ser de gran ajuda l’Eva Solsona, l'Ingrid i la Laura, de l’Infantil Femení, que van realitzar una bona actuació amb molta intensitat.

Animen a l’Eva Valero que va tenir la mala sort de lesionar-se durant l’escalfament.