Crònica Júnior masculí Interterritorial: C.E.B Marc Gasol A 62 - Reale Basquet Vilafant 40

Parcials: 22-10, 14-7, 12-11, 14-12
Tirs Lliures: 10/26
3 Triples (1 A.Palol, 1 M.Nuñez, 1 Q.Fernández )

Han jugat: A.Palol (9), M.Nuñez (4), S.López (2), Q.Fernández (7), E.Crous -cinc inicial, P.Bruguera, G.Santos (4), F.Baraut (5), M.Descamps (2), A.Caritg (7).

Crònica:

Normalment faig una crònica d'un partit de bàsquet, sincerament avui no puc fer cap crònica del Júnior.

Perquè el Junior Vilafant no ha jugat a res.

No hi ha bàsquet, no hi ha crònica.

A veure si la setmana vinent, tenim mes sort, o més... Bé el que sigui.
Salut a tots!!!

Comentaris

enricp ha dit…
En primer lloc vull mostrar la meva total disconformitat i el meu mes profund malestar, amb la NO-CRONICA del partit que ha jugat el Reale Basquet Vilafant Junior a la pista de CEB MARC GASOL, la trobo una absoluta falta de respecte envers el jugadors del equip Junior i els reforços que ha aportat el cadet 2000 per disputar un partit que no era mes que la “CRONICA DE UN RESULTAT ANUNCIAT”.

La intencionalitat desmoralitzadora del cronista en les seves poques ratlles, on menysprea l'esforç dels jugadors que han participat d'un partit, que al meu entendre (ni soc entrenador, ni gens entès en basquet), s'hauria d'haver demanat d'ajornar degut a les nombroses baixes i incidències de molts dels jugadors del Junior Masculí no ens pot deixar indiferents.

S'ha d'entendre que amb una plantilla base de només 11 efectius, on hi ha dos jugadors lesionats de llarga durada, un lesionat des de fa quasi tres setmanes, un jugador que arriba de viatge de fí de curs, esgotat físicament i un jugador al que, el canvi d'horari proposat del CEB Marc Gasol i acceptat pel nostre club deixa sense poder jugar perquè tenia un examen, ens obliga a jugar amb poquissims efectius en ple rendiment de l'equip titular, amb l'inestimable ajuda (ho varen fer tant be com varen poder) de 3 Cadets 2000, aquesta situació ens deixà en un clar desavantatge davant el lider de la categoria que només ha perdut un dels vint partits que ha jugat fins ara, EL RESULTAT TOT I QUE VAREM FALLAR MOLT, VA SER PROU DIGNE PER AL CORRECTIU QUE ENS PODRIEN HAVER INFRINGIT.

No vull, ni pretenc, moralitzar, ensenyar, o criticar destructivament el que els entrenadors estan fent amb els nostres fills, res mes lluny de la meva intenció, però intento fer sentir la meva veu, frustració i desconcert per haver de llegir com es menysprea l'esforç dels 10 jugador que van estar en pista contra un rival MOLT SUPERIOR en aquestes condicions sense haver intentat canviar la data d'aquest partit, per no voler reconèixer que l'error, manca de motivació, menysteniment del rival, etc. no ha estat per part dels jugadors sinó per part del staff tècnic, que potser creu que els nostres nois son els 7 magnificos y els X-Men treballant junts, i no es així Senyors, son nois als que, en el temps, ja us heu encarregat de recordar que mai seran res al mon del basquet , “com a molt, si teniu sort, algun pot aspirar a jugar en algun equip que arribi a copa Catalunya”, o el que ens dieu als pares “els vostres fills no poden aspirar a mes del que tenen al club”, “on anireu que estigueu millor que aquí?”, aquestes asseveracions expressades de paraula no em preocupen massa, perquè les paraules se les emporta el vent i els mals records tendim a ensomniar-los en un vel que impedeixi que surtin a l'exterior per que no ens facin mal, però d'aquí a menystenir tot un equip per escrit ja es un excés de “...” que no puc entendre.

Sigueu coherents amb el que teniu i amb les decisions que s'han pres des de principi de temporada, volíem entrar a preferent (al darrer partit de la fase, a Tarragona, ja hi varem anar en quadre), jugar bona part de la fase amb 2 lesionats de llarga durada te valor i merit, però no voler entendre que hi ha 3 o 4 clubs amb un gran potencial que ens juguem dues places per a la següent fase i donar per suposat que així hi arribarem, no entra en la meva ment desconeixedora del mon del basquet, i mai m'heu pogut titllar de derrotista, mes aviat al contrari.

En definitiva, voldria fer entendre al cronista que els mals de l'equip no venen exclusivament del comportament, implicació, ganes, voluntat, ... digues-li com vulguis DELS JUGADORS, vosaltres com a staff tècnic, referents i imatge dels nostres fills i guies esportius per al seu futur heu de tenir un mínim de sensibilitat, doncs si el proper partit se us posen de cul (que no ho faran perquè SEMPRE volen guanyar) ja podem plegar veles i estalviar-nos els diners que costa al club i a les famílies el manteniment d'aquest equip.
Anònim ha dit…
Bona tarda fa poc que estem aquest club i nomes vull dir que moltes coses que diu l' Enric estem d'acord. De la crónica que sap greu no dir res i pels cadets que ens van ajudar com cada setmana donar-lis les gracies pel seu esforc. tinc que dir que es una edat complicada i una mica de motivació per tirar endavant no costa gaire. No vull allargar-ho ja que enric ho ha dir tot. Fem un esforc tots per tirar endavant. Salut. Marta.
Jordi ha dit…
No he vist el partir, però tinc força clar que amb tantes baixes era gairebé impossible plantar cara al CEB Marc Gasol. El cronista podria haver esmentat que la plantilla anava coixa i haver agraït als que sí van jugar, i en especial els tres jugadors Cadets.
Unknown ha dit…
Hi estic d'acord, i sempre hi ha alguna cosa a dir, per malament que surti un partit. Tot serveix per millorar.
Salut