Crònica Mini masculí: C. B. Llagostera 31 - B. Vilafant Blau 81

Han jugat: Dani, Toni, Damià, Núria, Carla, Jordina, Ruth, Emma, Nico i Albert.

Partit sense complicacions el que vam jugar aquest dissabte contra el C. B. Llagostera. Vam començar el partit concentrats i, sabent a què volíem jugar. Finalitzat el primer quart, ja preveiem quina seria la dinàmica del partit, però tot i així no vam deixar de ser intensos ni de voler cada cop més.

En atac, i segons la defensa que ens presentaven, vam poder posar a prova els contraatacs. Aleshores va ser quan van sortir a la llum les mancances que encara tenim en segons quines accions; no aixecar el cap a temps per trobar el nostre company més avançat, córrer el contraatac massa junts facilitant-li al rival defensar la transició i augmentant les possibilitats de pèrdua de pilota.

D’altra banda, hi ha hagut jugades molt boniques, amb molt bons moviments de pilota i bones finalitzacions (contraatacs per l’esquerre, finalitzant amb l’esquerre o trobant bones posicions de tir).

Poca cosa més a dir, si continuem treballant als entrenaments i sobretot, seguim concentrats al que volem jugar, l’equip cada dia anirà a millor com ja heu pogut comprovar!

Felicitats i fins la setmana que ve!




Comentaris