Crònica Premini masculí: B.Vilafant 80 – 30 CB Escolàpies 2006

Bàsquet Vilafant ; Rubén, Enric, Dídac, Roger, Arnau, Ian, Neó, Joan, Martí i Bernat. 3/11 Tirs Lliures, 1 Triple, Arnau. 17 Faltes, Cap Eliminat.

Parcials; 8-8, 14-2, 12-0, 12-0, 18-4, 8-4, 8-4, 6-8

Comencem la segona volta amb derbi i mostrem la nostra superioritat amb 4 quarts realment contundents (del 2n al 5è).

Hem iniciat el partit mig nerviosos mig adormits (mig equip de cada). Sense concentració en defensa (massa lluny del nostre, no estant atents a la pilota) i poc agressius en atac, (fallant molts bàsquets fàcils per poca tensió en l’entrada o el tir) hem passat així el primer quart i mig.

Després des del 9’ fins al final del 5è quart heu estat un vendaval. Sense deixar sovint que el rival ataqués, saltant a les ajudes, i el millor d’avui, obrint el camp com no ho havíem fet mai.

Heu aconseguit buscar els límits del camp, permetent entrades del mig, continuacions dels jugadors oberts i rebots ofensius generats per la mateixa situació. A la segona meitat ja ha costat més estar concentrats a obrir el camp i a mida que passaven els minuts hem deixat de respectar posicions i tasques a la pista i hem perdut fluïdesa en atac, i quan passa això desconnectem de tal forma que no ho podem acceptar.

Felicitats pel partit, seguim millorant, seguim creixent. Cal continuar. Dimarts ens veiem per seguir treballant.




Comentaris