Crònica Premini masculí: Masmitjà A 53 - B.Vilafant Taronja 50

Han jugat: Rubén, Enric, Dídac, Roger, Arnau, Ian, Neó, Joan i Martí. 6 triples (3 Arnau, 2 Neó, Dídac). Tirs lliures (9/18). 17 faltes. Cap eliminat.

Parcials: 9-9, 6-6, 11-1, 5-7, 3-11, 0-5, 13-5, 6-6

GRÀCIES

Gràcies per fer-nos veure als entrenadors i als pares aquesta manera de jugar, amb ganes de més sempre i el gran equip que som.

Gran partit viscut a la pista del Masmitjà.

Sabíem on anàvem a jugar, sabíem que era una pista exterior i petita, on és difícil jugar-hi. Veníem a jugar, a gaudir d'aquest esport, i així ho hem fet. Hem lluitat, ens hi hem esforçat, hem estat concentrats... Els entrenadors estem molt orgullosos d'avui i de tota la temporada que esteu fent.

El partit s'ha caracteritzat per molta intensitat per part dels dos equips, sense perdonar les errades del rival. Un duel entre dos grans equips.

Quan jugueu gaudint, sou imparables. A la que desconnectem, no ens ho passem bé i com que el rival també juga, és on patim. No ataquem separats, ens precipitem, no defensem amb intensitat... En fi, la concentració se'n va en orris. Però com que tenim actitud, tornem a activar-nos i a jugar com sabem per disfrutar.

En definitiva, heu jugat un partit molt seriós a un gran nivell, on no us podem retreure res. Només us podem tornar a donar les gràcies per ser l'equip que sou, com sou i com jugueu.

Els entrenadors us convidem a seguir treballant com fins ara. Accepteu?

Felicitats altre cop i ens veiem demà a Manresa per seguir millorant, aprenent i gaudir d'aquest meravellós esport que és el BÀSQUET.
 



 Més fotos del partit, aquí.

Comentaris