Crònica Sènior femení: Bàsquet Vilafant 71 - 37 CB Torroella

Van jugar: Paula, Laia Carreras, Elena, Laura, Mar, Marta, Clàudia, Nere, Ruth, Gio, Laia Santos, Carme.

Ahir ens visitava el Torroella un equip de la zona baixa de la taula. A la primera volta però ja ens havia demostrat que és un equip lluitador que no es rendeix, calia sortir al 100%.

Durant la primera part ens vam sentir còmodes en atac, circulant bé la pilota i aprofitant amb èxit les opcions de tir exterior. Marxàvem al descans amb un còmode avantatge de 19 punts. Però calia millorar alguns del joc.

A l'inici del tercer quart vam jugar els pitjors minuts del partit i el Torroella va escurçar distàncies. Tot i així ens vam tornar a connectar al partit amb un parcial de 18-2.

Durant l'últim quart vam saber córrer al contraatac per anotar cistelles ràpides i posar en pràctica el que treballem als entrenaments.

Felicitats per la victòria noies i bona Setmana Santa!