Crònica Sènior masculí: BC Torroella 83 – 68 B.Vilafant

Parcials: 24 – 24 / 18 (42) – 16 (40) / 17 (59) – 10 (50) / 24 (83) – 18 (68).

Han jugat: Castillo, Sajet, Nebot, Pere i Sergi – cinc inicial – Adrià, Vicente, Capel, Àngel i Arnau.

Partit important per aconseguir la 14ª victòria. I així volíem afrontar-lo.

Volíem un partit a camp obert, amb defensa intensa i sobretot portant el ritme del partit.

1q Aconseguim un bon ritme, amb bons contraatacs que no aconseguim definir amb prou contundència. El Torroella però, s’adapta bé a aquest ritme i té un millor encert que fa que el marcador sigui igualat, sense grans avantatges ni pels uns ni pels altres i un marcador molt alt.

2q Comença amb el mateix ritme però sembla que els va millor a ells ja que guanyen iniciativa anotant, pressionant i no deixant-nos córrer. Tot el quart segueix igualat i amb anades i tornades, arribant a la mitja part amb -2 al marcador.

3q Segueix l’alternança en el marcador, poques avantatges que van canviant. Cada punt és or, cada rebot, cada contraatac, el partit està descontrolat, però molt disputat. A falta de 3 minuts el Torroella agafa una avantatge de +6, +8, +10. Punts que sembla poden ser decisius cara el final de partit.

4q Lluny de ficar-nos en el partit comencem a fer errades en la sortida de la pressió que ens fa regalar pilotes i faltes, la seva avantatge augmenta a +17 a falta de 6:30.

Una petita reacció sembla que ens torna a posar en dinàmica de partit, ens posem a -13 però amb la sensació que entrem en una bona dinàmica, i amb possibilitats de disputar el partit, pur miratge.

Volem començar a remuntar el partit de 3 en 3, sense èxit ni criteri.

Val a dir que ens proposem seguir disputant el partit fins al final i en part ho aconseguim, però no evitem la derrota, que ens deixa ben tocats.

No hem sigut capaços d’aconseguir la victòria, que tant necessària creiem i possible, en gran part pel gran partit que ha fet el Torroella, felicitats, però sense descuidar les nostres errades, i els vells fantasmes que sobrevolen l’equip quan les coses no ens surten.

Ara l’objectiu és una mica més difícil, però hem de seguir lluitant per aconseguir-ho, això sí, amb treball, treball i treball.