TROBADA D’ESCOLETES A SANT JULIÀ DE RAMIS

Aquest dissabte 12 de Març s’ha celebrat la trobada d’escoletes a Sant Julià de Ramis, on els més petits del Club Bàsquet Vilafant han pogut debutar.

Jugadors: Txell, Eduard, Lidia, Roger Roca, Ariadna, Oriol, Núria, Leo, Sara, Roger Pericay, Aniol i Arnau.

El primer partit contra l’escoleta Sarrià B ha estat bastant igualat i els dos equips hem pogut treballar tant l’atac com la defensa d’una forma molt precisa. A part del bon treball, en els dos grups brollava la diversió!

El segon partit ha sigut contra l’escoleta del Porqueres, en aquest cas la dificultat ha augmentat per el Vilafant ja que físicament eren superiors. Tot i així, els nostres petits s’han esforçat i han provat coses noves com les fintes i els reversos. Aquest partit ens ha servit per adonar-nos de que tots poden aportar coses molt positives!

El tercer i últim partit ha estat contra l’escoleta del Torroella, també lleugerament superiors físicament. En aquest darrer es notava l’esgotament dels petits després d’haver jugat seguits els dos anteriors partits, però tot i això, hi han posat ganes i han lluitat con feres.

Ara toca seguir entrenant i esperar a la propera diada per fer-ho millor.

És genial ser part de l’equip que formen aquests petits (els que han vingut i els que no han pogut). Fins dilluns cracks!

 










Comentaris