Crònica Infantil femení: Pia Olot 47 - 52 B.Vilafant taronja

Jugadores: Íngrid, Sara, Alena, Mireia, Aina, Ruth, Núria, Carla, Mariona, Laura, Estel, Eva.

Parcials: 8-9, 18-21 (26-30), 11-15 (37-45), 10-7 (47-52).
Triples: 1 Ruth

Pista sempre complicada la de l’Escola Pia. Després d’haver-nos guanyat el partit d’anada a casa per dos punts de diferència un equip molt lluitador ens esperava l’últim dissabte al matí a Olot. L’intercanvi de cistelles van ser la tònica habitual durant els primers deu minuts (8-9). Un parcial de 4 a 14 ens feia respirar tranquils durant alguns minuts però els últims minuts de la primera part no van ser massa bons i van permetre que el partit es tornés a igualar (26-30).

Ens faltava controlar el rebot en defensa, amenaçar el tir i ser més agressives en atac. L’inèrcia negativa va continuar fins el 6’e quart on l’Escola Pia es va posar per davant al marcador (35-34). Cal destacar l’aportació de la jugadora número 10, que no va saber aturar de cap manera i que duia 23 dels 35 punts del seu equip, acabant el partit amb 27 punts i expulsada per cinc faltes personals a falta de pocs minuts per acabar el matx. Vam saber aprofitar el sisè quart per realitzar un parcial de 2 a 11, amb la fortuna d’un triple a taulell de la Ruth als últims segons del quart (37-45). Però mai vam saber acabar de marxar al marcador i el setè quart (6-2) va servir per preparar un final ajustadíssim, 43 a 47 a falta de cinc minuts. En un minut en van tenir prou per igualar el partit a 47 i posar-nos la por al cos. Però després d’un temps mort les jugadores van respondre amb un parcial de 0 a 5 que va tancar el marcador.

Cal felicitar-vos a totes per les ganes i esforç que poseu partit rere partit. Continueu treballant que ja estem a la recta final i ens esperen dos rivals molt durs!