Crònica Júnior femení: A.E. Fornells 51 - 42 Bàsquet Vilafant

Han jugat: Núria Caritg, Paula, Clara, Ruth, Aina Vesa, Emma, Meritxell, Núria Ginesta, Aina Abulí, Ingrid.

Parcials: 14-11, 8-3 (22-14), 14-11 (36-25), 15-17 (42-51).
Tirs lliures: 16/32
Triples: Cap.

El primer partit de l’última fase ens ha tocat jugar-la a Fornells de la Selva, un diumenge al mati. Hem començat molt espesses el partit, poc concentrades hem permès segones opcions que aprofitava l’equip local cada vegada. Mentrestant en atac el desencert i la precipitació han sigut la tònica dels primers minuts, 11 a 3 al minut 8 que hem sabut rectificar en dos minuts i acabar el quart 14 a 11. Som un equip capaç de fer 8 punts en dos minuts, i 6 amb tots els restants de la primera meitat, que en són 18. El resultat del segon quart ha sigut de 8 a 3. Ens ha mancat molt d’encert des de totes les posicions.

Ens presentàvem a la segona part amb la intenció de córrer i aconseguir bàsquets en transició. Sabíem que havíem d’augmentar el ritme d’anotació si volíem guanyar el partit. Al primer minut encaixem un triple que els hi dóna la màxima diferència al Fornells (25-14). El Vilafant respon amb un parcial de 0 a 10 en 4 minuts que és contrarestat per un parcial en contra de 11 a 1. Així doncs, al final del tercer quart el resultat no havia variat gaire: 25 a 36. Des del principi del partit hem tingut problemes de faltes. 5 jugadores n’han fet 21, dues d’aquestes (Vesa i Meri) expulsades als últims minuts. Les altres 5 jugadores n’han fet 2. Hauríem de repartir més les faltes essent totes igual d’agressives.

L’últim quart ha sigut pràcticament una rèplica del tercer. Després de 5 minuts intercanviant cistelles, hem aconseguit empatar el marcador a 42 després d’un parcial de 8 a 0. Faltaven dos minuts per acabar el matx i després d’haver fet el més difícil s’han tornat a escapar després d’algun 2+1 i els rebots en atac que els hi han permès acabar el partit tranquil·les i definir-lo amb un 51 a 42 final.

Agrair a la Ruth i la Ingrid, de categoria Infantil, que vinguessin a fer-nos un cop de mà.