Crònica Júnior masculí: Bàsquet Neus A 61 - Reale Vilafant 79

Parcials: 11/11, 13/25, 20/23, 17/20
Tirs Lliures 15/25
Triples 8/28 (2 M. Núñez, 1 P. Bruguera, 2 Q. Fernàndez, 1 M. Descamps, 2 P. Gascon)

Han jugat: A. Palol (12), M. Núñez (13), P. Sala (2), M. Moncanut (3), P. Bruguera (11) -cinc inicial, A. Vergés (2), Q. Fernàndez (10), M. Descamps (5), E. Crous (3), P. Gascon (18)

Partit entretingut a Badalona, un primer quart igualat on hem deixat espais clars en la nostra defensa que ha fet que el marcador hagi estat completament igualat.

No ha estat així en el segon quart on els visitants amb un parcial de 13 a 25 han deixat un còmode avantatge a la mitja part.

Un cop més, el segon temps ha sigut més de control i diversos triples en els moments justos que han tirat per terra qualsevol intent de remuntada dels locals.

Partit correcte tant en defensa com en atac, és molt probable que el rival del proper cap de setmana ens demani un major esforç per assolir la victòria.