Crònica Mini masculí: B.Vilafant blau 64 - C.B Sant Feliu A 44

Més del mateix.

Partit amb poca història que no hem solucionat fins al final. Seguim donant vida al rival permetent que corrin al contraatac absolutament sols o fent cistelles fàcils. Defensem amb la mirada sense arribar ni a puntejar, i això ho indica la gran quantitat de triples per part del Sant Feliu.

En atac bona part dels nostres bàsquets comportaven molt desgast. A més suma-li la desmotivació que després d'aconseguir fer un bon moviment en atac acabat en cistella, als dos segons, per no tenir al nostre rival controlat, rebre una cistella molt fàcil de l'equip visitant.

Avui en atac hem jugat bé, corrent després d'agafar el rebot defensiu i començant a intentar jugar ordenats i amb calma, posant en pràctica els moviments que estem aprenent als entrenaments. Els dos cops que ho hem fet han acabat en bàsquet i és en això en el que ens hem de fixar.

Hem d'aprendre a no donar excessiva importància a que si l'àrbitre no pita, que si em piquen tota l'estona, que si m'han insultat...La millor resposta que podem donar a totes aquestes històries és oferir un bon bàsquet; ordenat, respectuós, net i humil. Nosaltres, el Vilafant, estem molt per sobre de totes les altres tonteries alienes al nostre esport preferit.

A seguir treballant, com veiem tot esforç té la seva recompensa!

Fins la setmana que ve.



Comentaris