Crònica Premini masculí: Bàsquet Vilafant 67 – 45 CEB Girona Negre

Bàsquet Vilafant; Rubén, Enric, Roger, Arnau, Ian, Neó, Joan, Martí, Bernat. Baixa per lesió;
Dídac. 5/20 Tirs Lliures, 2 Triples, 25 Faltes, 1 Eliminats, Enric al 43’.

Parcials; 7-4, 7-4, 13-0, 7-8, 9-12, 5-3, 9-10, 10-4

Molt bon partit el que hem gaudit a Vilafant aquest dissabte, davant un CEB Girona de nivell alt.

Hem jugat una primera part per recordar de com volem que sigui el nostre joc. Molt concentrats i actius en defensa (només 6 bàsquets dels gironins en els 4 primers quarts) i obrint el camp en atac, generant moltes situacions d’avantatge que hem resolt de formes diferents.

A la segona part hem tingut dos quarts molt fluixos en defensa per manca de concentració i davant un rival d’aquest nivell hem encaixat masses cistelles fàcils. Per contra, en atac ens hem anat tancant a mida que passaven els minuts, i hem estat un quart i mig anotant per caràcter i talent (7-13 entre 6è i meitat del 7è). Afortunadament hem recuperat els espais en atac, acabant el partit gairebé com l’hem començat (17-4 en els darrers 9’).

Felicitar-vos nois, per un altra gran partit. Cada setmana sou una mica millors atacant (destacar que tornem a anotar 8 dels 9 jugadors i 4 d’ells han superat els 10 punts) i molt concentrats en defensa gairebé tot el partit.

Hem recuperat a l’Arnau i esperem tenir en Dídac per la setmana que ve en plena forma. A veure si podem tornar a ser tots d’aquí al final de temporada.