Crònica Premini masculí: BC Fontajau F 32 – Bàsquet Vilafant 82

Bàsquet Vilafant; Rubén, Enric, Dídac, Roger, Ian, Neó, Joan, Martí i Bernat. Baixa; Arnau. 1/5 Tirs Lliures, 6 Triples, 10 Faltes, Cap Eliminat.

Parcials; 3-15, 4-6, 6-13, 0-13, 11-12, 0-16, 4-20, 4-8

Recuperant la crònica de la primera fase (a mitjans de novembre) on el resultat oficial va ser gairebé el mateix, veig que en les coses per millorar, destacàvem les badades defensives i la precària (per no dir nul·la) idea de quan anar a fer ajudes i quan no. Ja parlàvem també de les millores al treballar els 3 carrils d’atac, el jugar obert i el passar i tallar. I acabàvem dient que les sensacions eren molt bones.

Ara, 5 mesos més tard, davant el mateix rival (que ha millorat molt en la sortida de la pilota), confirmem aquelles bones sensacions. Excepte el 2n i el 8è quart, l’atac ha estat més que notable, obrint molt el camp, generant i aprofitant els avantatges. Altra vegada, 7 dels 9 jugadors han fet 10 o més punts i això ens fa molt difícils de parar, per què quan no és un 1c1, és un passar i tallar, o una porta enrere, o un tir de mitja distància. Encara tenim molt de marge de millora, però el camí el teniu ben entès. Felicitats !

I en defensa, només el 5è quart hem permès als gironins anotar amb facilitat, la resta del partit hem controlat tant el nostre defensor com el rebot, donant poques opcions al rival. Tot i això, hem de tenir més constància. No podem estar atents a estones. Això de defensar és sempre, fins que s’acaba el partit. Felicitats també per la feina feta en aquest aspecte.

Fins dimarts!







Comentaris