Crònica: Sènior femení: CB Llagostera 68 - B.Vilafant 49 / B.Vilafant 65 - CB Salt "B" 55

Han jugat: Paula, Laia C., Elena, Laura, Mar, Marta, Clàudia, Nere, Ruth, Gio, Laia S., Carme.

Llums i ombres. Dos extrems que en el nostre equip no poden viure l'un sense l'altre. Puja i baixa, baixa i gira. Un no s'avorreix veient aquest equip, això segur.

Vam encetar el cap de setmana anant a Llagostera per jugar un partit avançat en el que vam aguantar 20 minuts. La resta per oblidar. La defensa zonal local ens va "desquiciar" i la pilota no volia entrar i no vam trobar recursos per atacar-la sense abusar del tir exterior. Cada cop la defensa rival s'anava tancant més i més i això sumat al fet que no vam poder córrer va fer que la segona part ho passéssim malament i baixéssim els braços abans d'hora. Fet que no ens podem permetre però en aquest cas s'entén perquè l'endemà hi tornàvem i us heu guanyat el crèdit per gestionar esforços a aquestes alçades de temporada.

Les sensacions, però, no eren bones.

Dissabte ens visitava el Salt "B" i la ressaca del dia anterior va durar 20 minuts més. Primera part molt fluixa en intensitat, lectura del joc i iniciativa per atacar la cistella rival contra un equip amb les idees clares i que juga de tu a tu. I, a més, que no perdona en situacions clares i en les errades que vam cometre. Descans.

I a la represa, algú va prémer l'interruptor i es va fer la llum. Segona meitat on les jugadores demostreu una fortalesa mental que feia dies no vèiem. Torna l'encert, apareixen totes les jugadores per produir i generar i augmentem dos punts la intensitat per remuntar i no patir al final un partit importantíssim que ens permet, a 2 jornades per acabar, anar a Cassà a jugar-nos la segona plaça. Qui ho havia de dir oi? Doncs aquí ho teniu, una final que passi el que passi us l'heu merescuda i on toca gaudir-la. Sense pressions ni exigències. Perquè la feina ja està feta. Les 12 us heu de sentir molt orgulloses pel que heu fet. I és important que ho feu les 12. Aquí tothom ha sumat i només tinc paraules d'agraïment per com us heu comportat dins i fora sobretot en aquest últim tram. Disculpeu les errades que hem comès. A la banqueta també som inexperts i amb limitacions, moltes més que vosaltres que heu fet un primer any a Tercera de traca i mocador. Falten dos exàmens per veure la nota final. Estigueu tranquil·les perquè l'excel·lent ja el teniu. Bona setmana i ens veiem divendres. Cap de setmana de descans on ens veurem per barraques, no? Felicitats!!!




Fotos: Carles Avilés.

Comentaris