Crònica Premini masculí: Bàsquet Vilafant 65 – 24 La Salle Palamós i CB Roses 63 – 69 Bàsquet Vilafant

Bàsquet Vilafant; Rubén, Enric, Dídac, Roger, Arnau, Ian, Neó, Joan, Martí i Bernat.

Acabem una temporada històrica per un Premini del Club. Lluitant fins al final amb els millors i amb un altíssim nivell de concentració i de treball tant als entrenaments com als partits. Ens heu mostrat que es pot treballar molt i bé, sempre i de ben petits. La millora de tots i cada un de vosaltres ha estat immensa. Penseu on éreu el setembre i on sou avui. Moltes Felicitats nois !!!

Poc a comentar dels dos darrers partits que no diguem sempre, però aprofitem per a felicitar al Roses per l’excel·lent partit que han jugat aquest dissabte.

Acabo la temporada amb el 1x1 que en Jaén ja n’ha fet un clàssic d’aquest club.

RUBÉN.- QUALITAT en majúscules. Ets el que ens has fet més vegades somriure d’admiració a la banqueta. Aquelles portes enrere amb en Dídac, els 1c1, els bàsquet a anella passada. Buf.... (eh Brun?)

ENRIC.- FÍSIC. Tot i haver millorat tècnicament, destaques per un físic bestial. Ets arreu i amb la teva acceleració (ets el nostre Bugatti Veyron) arribes a totes les pilotes. Quan defenses i anotes desequilibres qualsevol partit.

DÍDAC.- INTEL·LIGÈNCIA. Un any menys que els altres i has fet coses que no fan ni els que en tenen forces més. Control del joc, del moment del partit i gran millora en defensa.

ROGER.- COMPLIDOR. Has fet el que se t’ha demanat i quan has estat concentrat has aportat molt a l’equip.

ARNAU.- COMODÍ. Sempre present a les dues cistelles, robant, rebotejant, assistint, tirant. Ens has fet de tot i quan tens confiança ets imparable.

IAN.- TIRADOR. Tot i que t’has esforçat i millorat molt en defensa i en voler fer altres coses en atac, ets el tirador de l’equip. Desesperat durant setmanes que no n’entrava ni una, la felicitat brilla en els teus ulls quan han tornat a entrar.

NEÓ.- PLAYMAKER. (creador de joc és molt més maco que base). Anem pel camí de tornar-ne a tenir un al club. Defenses i vas al rebot en defensa. Marques el ritme en atac, letal en el 1c1, amb bona mà i molta capacitat (a vegades massa) per assistir.

JOAN.- JUGADOR nº6. Quan estàs concentrat ets el jugador que desencalla els partits. Aquell que no se’l veu però que ho fa tot bé. Defensar, agafar rebots, penetrar, tirar.

MARTÍ.- FIABILITAT. No et recordo cap partit dolent, ni el dia que estaves malalt. Sempre present a les zones, capaç de parar a tothom i de fer teus els partits gràcies a la teva ambició amb el rebot i la teva força en el 1c1 a prop de cistella.

BERNAT.- PROGRESSIÓ. On som i on érem? Tots ens hauríem de fer aquesta pregunta, però la teva resposta és la més bèstia de totes. Un canvi d’actitud prop de Nadal ha fet que hagis passat de ser un jugador poruc a un de valent, amb moltes ganes de voler la pilota i fer coses amb ella. Ara ja no cal celebrar els bàsquets per què són normals cada setmana.

BRUN.- COACH. Els nens te’ls has fet teus, i a mi també. Sovint els partits me’n dono compte que estic repetint el que dius tu, i acabo callant a mitja repetició. Molt interessants aquells jocs preentrenament per començar al màxim. Comportament modèlic a la pista i bona gestió del nervis (et quedaràs calb...). Un plaer estar amb tu. L’any que ve,més i millor.

El 3 de Juny tots cap a Llambilles a recollir el títol de sots-campions (Neó !!!).

MOLTES FELICITATS !!!








Més fotos dels partits, aquí.

Comentaris