Crònica Cadet femení: Bàsquet Vilafant 62 - C.B Grifeu Llançà 74

Han jugat: Sara, Ingrid, Aina, Ruth, Mireia, Núria, Mariona, Laura, Eva S. i Eva T.

Primer partit a casa de la temporada i ens visitava el Grifeu-Llançà. La primera part ha sigut molt dinàmica i entretinguda pel joc dels 2 equips.

Nosaltres hem intentat córrer i estar actives en l'atac, a vegades ho hem aconseguit i a vegades no. Hem sortit força bé quan ens pressionava el rival i s'han executat alguns contraatacs de mèrit.
La part negativa ha sigut que estem encara massa estàtiques en atac, cosa totalment normal a aquestes alçades però hem de intentar ser més mòbils per generar més espais i moure més la defensa per poder atacar l'aro amb més garanties.

A la represa les visitants ens han ofegat amb els seus 2c1 i ens hem col·lapsat un xic, però tot i això hem seguit creient i lluitant i a l'últim quart, lluny d'abaixar els braços, ens hem acostat a 8 punts però el rival ha estat millor als moments clau.

Hi ha moltes maneres de perdre, però sense cap mena de dubte, aquesta és la millor. Sabem que ho hem donat tot i l'adversari ha sigut millor. Toca seguir aquesta línia i anar evolucionant.

Felicitar al Grifeu per la seva merescuda victòria i desitjar-li molta sort a la temporada.

Bon cap de setmana noies ens veiem dimarts!!







Comentaris