Crònica Cadet femení: Bàsquet Vilafant 71 - GEIEG Unigirona Vermell 75

Han jugat: Íngrid, Sara, Ruth, Mireia, Núria, Carla, Mariona, Laura, Eva S., Eva T.

Partit en horari i dia diferent del que és habitual. Potser per aquest motiu ens ha costat 9 minuts entrar al partit i el marcador ja reflectia un perillós 11-25 en contra de les nostres.

Durant aquest període l'error més gran que hem comès ha sigut la nostra defensa de l'1 contra 1. Molt tova, ens guanyaven el centre i les ajudes arribaven molt tard. En atac, al concedir tantes cistelles el rival ha pogut fer pressió moltes vegades. En general es passava bé, però els errors noies aquí es penalitzen, i cada vegada que dubtàvem o ens tancàvem eren 2 punts en contra.

Però a partir d'aquí i amb un parcial de 6 a 0 per nosaltres per acabar el quart el partit ha canviat de dinàmica fins a la meitat de l'última part. Hem apretat la defensa i començat a córrer i atacar força bé. Sempre a través de la defensa és on ens sentim còmodes i juguem millor.

S'han vist contraatacs i cistelles en atac estàtic força elaborades i posant en pràctica el que treballem als entrenaments. I amb tot això s'ha aconseguit apretar el partit, però un parcial de 2 a 10 en contra a falta de 5 minuts semblava finiquitar el matx. Res més lluny de la realitat. Hem tornat el parcial i hem flirtejat amb la remuntada. Al final no ha pogut ser.

Felicitar al rival per la victòria i la seva aposta valenta i descarada i a les nostres noies perquè han jugat un partit fantàstic a estones. I l'actitud, un altre cop, de 10. Moltes gràcies a la Mireia per venir a donar-nos un cop de mà i moltes gràcies per recordar-vos del meu aniversari i felicitats!! Ens veiem dimarts!!