Crònica Cadet Masculí: Bàsquet Porqueres 60 – Bàsquet Vilafant 65

Primer partit de lliga que afrontàvem amb moltes ganes i voluntat. El treball realitzat a la pretemporada era engrescador i positiu.

Sortim amb molts nervis i les dificultat per anotar en estàtic es fan evidents. Demanem als jugadors que sortim en velocitat després de cada rebot defensiu o cada pilota recuperada, però continuem erràtics. El primer període acaba amb un 10-10.

El segon període fem un canvi i comencem a defensar com sabem, recuperem pilotes i aprofitem les avantatges físiques que generen els nostres interiors. El parcial és molt positiu i marxem a la mitja part 23-36.

Durant el descans demanem que la intensitat no baixi ja que el rival te la qualitat suficient per remuntar. Els jugadors sembla que ho han entès, però al inici del quart ens adonem que no...

Només portem 2 min del tercer període i ja hem perdut tot la avantatge en el marcador. Aguantem la sangria com podem i finalitzem el tercer quart amb el marcador de 45-40.

Sortim l’últim quart amb ganes de tornar a donar la volta al partit. Ens costa tornar a agafar confiança i centrar-nos en defensa. A falta de 5 min, perdem de 9 punts. Però de cop i volta, apretem el cul defensant i en atac comencen a sortir les coses. Finalment aconseguim la remuntada.

Som una muntanya russa, el moment en què defensem i en atac tothom fa el que realment sap fer som un bon equip. Però quan ens relaxem en defensa i en atac tothom fa la guerra pel seu compte som possiblement un dels pitjors equips de la lliga. En tot cas, a seguir treballant i felicitats per la victòria aconseguida.