Crònica Cadet masculí: CB Salt 59 – CB Vilafant 79

Partit que deixa un resultat enganyós i que no reflecteix la igualtat que va tenir tot el partit.

Arribem a Salt en bon estat de forma i demostrant que tenim un bon nivell competitiu, però ens trobem un equip que físicament s’assembla més a nosaltres que no pas els rivals anteriors.

Plantegem un partit que volem portar al nostre terreny, físic i d’atacs ràpids. El rival se sent còmode com nosaltres i ens adonem que la pressió que realitzem la superen amb massa facilitat degut a la nostra lentitud per arribar a l’última passada. Això permet basquets fàcils del rival, que aconsegueix guanyar els dos primers parcials del partit, anat al descans amb el resultat de 39-35.

Durant el descans, incidim en que la pressió no l’hem de treure, sinó que hi hem de creure i millorar-la. Centrant-nos en la defensa trobarem el camí a seguir per endur-nos aquest partit. Amb l’experiència dels altres partits demanem molta seriositat en la sortida del descans.

En començar la segona part veiem que els jugadors han comprés el que volíem, l’agressivitat defensiva i la lectura de les situacions en atac ens són favorables, tot i això acabem el quart +4 i amb la sensació de que hem de fer molt més per guanyar.

El Salt surt l’últim quart amb moltes ganes i iguala el partit, però en qüestió de dos minuts aconseguim un parcial important que fa llençar la tovallola als rivals i ens permet arribar a un final tranquil.

Per últim, dir que estem orgullosos de l’esperit de companyerisme que envolta el nostre equip i sobretot que tothom comprengui el rol que té dins. Aquest aspecte és importantíssim per guanyar partits i gaudir jugant-los.

Moltes felicitats un cap de setmana més!!