Han jugat Sala (10), Baraut (9), Quintana (8), Caritg (17), Moncanut (3) -cinc inicial, Gironès, Crespo (3), Cortada, Torres (4), Sedano.
2 triples (Sala ,Crespo )
Girona 21 faltes (eliminat Vila 35)
3/5 tirs lliures
11 triples (Lagares 4, Pauli 4, Garcia 2, Leon)
Primer de tot, demanar disculpes pel retard, però després del partit de la setmana passada vaig pensar que podíem comparar un partit amb l'altre per veure la diferència res a veure amb la realitat.

19-2

Aquest és el parcial al minut 9 del partit contra el Vic, el que ens va hipotecar la resta del partit.

Sortida tova (molt tova) per part nostra que deixa créixer el rival com a equip, defensivament ni pressionem la bola, ni defensem línies de passada, ni fem 2x1, ni tan sols arribem a fer ajudes. Això sumat al moment de major encert de tot el partit (3 dels 5 triples que van fer al partit) és massa per nosaltres, a partir d'aquí només podem millorar, i ho fem.

Arreglem la defensa, i comencem a tenir resultats anem retallant la diferència poc a poc, acabem el quart 25-10, el segon l'arribem a guanyar 14-17 i anem a la mitja part 39-27,e l tercer se'l tornen a emportar ells 19-17 i anem 14 a sota a falta de 10 minuts a l'últim quart (58-44). Aquí fem el nostre millor joc: els deixem sense anotar 6 minuts i els fem un parcial de 0-8 (amb un 1/8 en tirs lliures) però aquí queda tot, només farem 2 punts més (10 en tot el quart i encara que només els deixarem fer 4 punts, si cal remontar 14, amb 10 és insuficient.

Acabem el partit amb la sensació que el podríem haver competit més.

19-2

El tenim gravat al cap (o això penso jo), parlem abans de començar el partit contra el CEB Girona de l'experiència de la setmana passada, que no podem caure als mateixos errors.
19-2
El tenim gravat al cap (o això penso jo), tenim clar que si volem competir el partit hem d'arribar al final amb possibilitats, si volem competir hem de fer coses fàcils bé, que només necessiten esforç i constància.

19-2
El tenim gravat al cap (o això penso jo), i la cosa funciona, no rebem un parcial de 19-2, ens fan un 4-25 al minut 7 (ni punt de comparació amb la setmana passada ), acabem el quart 9-32, a aquest pas arriben als 120 punts.

La segona part millora una mica 14-20 però l'encert a la mitja part en el triple (7) comparat amb el nostre (0) és massa gran. Però aquest no és el problema més gran que patim, la diferència d'intensitat i les ganes de rebot d'un equip i l'altre és massa per nosaltres.

A la mitja part mirem què podem arreglar per millorar però el vaixell fa aigua per tants llocs que no podem evitar que s'enfonsi, solució? Mirem d'arreglar alguna cosa per arribar prop de la costa.

I sembla que som capaços, tercera part igualada 18-19 que continua fins el minut 37 (parcial del 15 al 37 36-41) però els últims 3 minuts rebem un altre correctiu de 6-17, motius? Per alguns ja s'havia acabat el partit.

Tenim moltes coses a millorar, la pregunta és: ho volem fer?