Crònica Júnior masculí: Reale Bàsquet Vilafant 74 - A.E.Boet Mataró A 73

Han jugat: Arnau P. (2), Pep (2), Nil (4), Ferran (16), Arnau C. (23) -cinc inicial, Gerard (5), Àlex (7), Pau (2), Adrià (7), Isma (2),Marc (6)
2 triples (Gerard i Nil)
Boet Mataró: 25 faltes (eliminats Sabri 26', García 36')
13/29 tirs lliures
4 triples (Pol 3, Ros 1)

Començava la lliga per nosaltres, amb molts nervis per l'estrena de categories. Això tindrà influència en el nostre joc en forma d'errors infantils i absurds, mals passes ,tous i, moltes vegades al contrari directament en primera linea el que facilitarà cistelles amb superioritat d'ells. Per sort la inspiració d'alguns dels nostres jugadors ens mantindrà dins el partit amb diferències curtes a favor d'ells.

Encete'm el segon quart amb 16-17 molt millor del que podíem esperar a la nostra estrena: en aquest període aconseguirem millorar una mica la defensa (no molt), i amb això en farem prou per aconseguir 4 punts d'avantatge a la mitja part (33-29).

Sortim del descans amb les coses ben parlades i potser farem el millor quart del que portem de lliga i al minut 27 tenim un més 14 (49-35), encara el millorarem i amb un 54-39 al 28 toquem el cel amb la punta dels dits. A partir d'aquí paguem la inexperiència i acusarem la seva pujada de nivell defensiu, ens ennuegarem i sobretot no serem capaços de frenar-los en defensa; el seu jugador Ros (30 punts) serà un mal son per nosaltres. Ens destrossaran amb els 2+1 (fins a set) i tots pel mateix motiu: ens superen, arribem tard a l'ajuda, no la tornem i fem faltes toves sota la cistella. Parcial en contra de 13-3 en 4 minuts i es posen a 5 al 32'(59-54).

I com estic fart de dir, veurem la importància del tir lliure: intercanvi de cistelles del 32' al 37 (67-65) i en tres minuts ells faran un 6/7 en tirs lliures (6 de 8 punts) i nosaltres un 2/5 (2 de7 punts ) el que situarà el marcador en un 74-73 amb un minut per jugar.

En aquest últim minut cap dels dos es veurà capaç d'anotar però pagarem la inexperiència amb dos o tres jugades que quasi ens costa el partit. Per sort l'última possessió de partit no l'aprofitaran i el partit caurà del nostre costat.