Crònica Júnior masculí: Reale Bàsquet Vilafant 74 - CB Sant Gervasi 100

Han jugat: Santos (9), Palomeras (2), Caritg (22), Torres (13), Moncanut (7) -cinc
21 faltes, (eliminat Caritg 38')
27/42 tirs lliures, Triples 1 (Sala)

CB Sant Gervasi: 30 faltes 11/16 tirs lliures
11 triples (4 Manzano, 3 Mas, 2 Martín, Batalla i Laiz)

Un altre partit per posar-nos al nostre lloc. Comencem bé, fins i tot aconseguint petits avantatges durant el primer quart (16-11), i tot i cometre petits errors no ens penalitzen molt i acabarem el quart amb una mínima diferència en contra de 1 punt (20-21). Però aquí ja es comença a veure el mateix problema d'altres dies: produïm pocs jugadors, el que ens crea una dependència psicològica massa gran. Al segon quart es trencara el partit, després de un 25-25 al minut 13, parcial de 2-22 que ens enfonsa moralment i, per un moment, baixem el cap. Intentem una tímida reacció i tot i que en el marcador no es veurà reflectida ja que nomes retallarem 2 punts (39-57), psicològicament anirem al vestuari una mica més animats.

El tercer quart el comencem prou bé, però un altre cop parcial de de 0-11 en 3 minuts que ens deixa sense cap possibilitat de, ni tan sols, maquillar el resultat: acabarem el quart 55-84 i amb 10 minuts de tràmit per jugar.

A l'últim quart, ja sense res a competir, parcial per nosaltres (19-16), per acabar 74-100.

Només fer veure que és el segon partit que rebem 100 punts, i penso que això ho podrem arreglar amb treball i esforç. De miracles jo no en ser fer, però per a millorar no fan falta miracles, només amb