Crònica Mini masculí: CB Salt 26 – Bàsquet Vilafant Blau 53

Bàsquet Vilafant; Rubén, Enric, Dídac, Roger, Ian, Martí, Biel, Èric, Pau i Bernat. 5/10 Tirs Lliures, 2 Triples, 8 Faltes, Cap Eliminat.

Parcials; 2-9, 0-6, 4-10, 12-6, 2-7, 0-3, 0-7, 4-5

Primer partit de la temporada, on hem anat a batzegades en atac i amb molt marge de millora en defensa.

Els parcials han estat igualats per no estar encertats en atac, bé per errors de precipitació, bé per manca de tensió/concentració en el tir, ja que la nostra defensa ha estat regular tot el partit. Regular pels punts encaixats a cada quart, on menys el 4t, la resta no hem rebut cap, 1 o 2 bàsquets, i regular pel gran ventall de millora que encara tenim.

Tenim massa gent que “perd” el seu atacant amb excessiva facilitat, d’altres que no tenen gens clar que s’han de situar entre l’atacant i la cistella (o són al davant o són al costat) i algun altre que es dedica a perseguir la pilota oblidant el seu jugador. Aquests 3 errors els haurem de resoldre abans de Nadal, de moment la disposició de tothom hi és, ara es qüestió de temps.

Per contra, en atac ja tenim mig equip amb la facilitat de córrer respectant els 3 carrils i en estàtic comencem a tenir clar el passar i tallar (portem molta feina acumulada dels darrers 2 anys), ara caldrà que l’altra meitat ho entengui quan abans millor. Felicitats i dimarts continuem treballant.



Comentaris