Crònica Mini masculí: S. E. Masmitjà 75 - Bàsquet Vilafant Taronja 70

Han jugat: Ciro, Nico, Jofre, Albert, Arnau, Toni, Neó, Pep, Enric i Martí. Tirs lliures (7/13). 5 triples (2 Nico, Jofre, Arnau i Neó). 13 faltes. Cap eliminat.

Parcials: 10-0, 5-15, 4-15, 17-4, 6-12, 9-7, 10-9, 14-8

Hem començat adormits, amb por i poca intensitat. El segon quart res a veure amb el primer. Canvi de xip, canvi d'intensitat.

Hem continuat amb molt de ritme fins al quart quart on ens hem desinflat. L'equip rival ha jugat al mateix ritme durant tot el partit.

La segona part ha estat la igualada fins a l'últim quart que, en 3 minuts, ens han clavat un 10-0.

Jugui on jugui, jugui contra qui jugui, arbitri qui ens arbitri, faci sol o plogui, haig de jugar a la mateixa manera. Molta intensitat i concentració. No cal repetir-ho cada entrenament i partit.

Hem tingut estones de molt bon bàsquet, on hem construït un mur a darrere i hem pogut sortir al contraatac molt sovint amb molta velocitat. Ens ha costat el passar i tallar a causa de les dimensions de la pista.

Recordeu aquesta frase que la sentireu cada setmana si fa falta: "A bàsquet es juga amb el cap i es fan servir les mans i les cames".

Heu fet un gran partit nois! Felicitats i fins dimarts!