Crònica Sènior femení: Bàsquet Vilafant 44 – 61 Vikus's Femeni Osona

Han jugat: Laia C., Meri, Sara (5), Marta (2), Laura (5), Mar (3), Gio (5), Joana, Eva (2), Ari (5), Carme (17). Tirs lliures (5/9). 5 triples (Gio, Laura, Carme, Sara, Ari).

Parcials: 7-11; 9-10; 12-25; 16-15

Partit marcat per un inici esperpèntic en atac per part dels 2 equips. Als 5 minuts el marcador encara s'havia d'estrenar. A partir d'aquí, es millora lleugeríssimament i el partit arriba fins al descans molt igualat i on el desgast físic marcaria el desenllaç.

I com no, sortint del vestuari, i durant tot el 3r quart, es torna a veure a l'equip que no volem. Ofegat, queixica, protestón i on ningú (o quasi ningú) és capaç de fer un pas endavant i no desconnectar del partit. Resultat? 12-25 i en un partit amb tan pocs punts ha sigut la nostra sentència de mort.

Al final ha tornat la igualtat i fins i tot hem guanyat el quart en una demostració de caràcter que ens fa guardar esperances. Avui la diferència entre els 2 equips ha sigut el físic d'unes i de les altres. Ens passarà sovint, hem de començar a acceptar les nostres mancances i si volem competir treballar per millorar.

En atac està clar que tenim un problema. Reduïm els espais, no juguem blocs directes en condicions, tirem amb 2 defensores a sobre i no tenim cap equilibri entre exteriors i interiors. La culpa és meva, però algun grau de responsabilitat teniu també les jugadores.

Es juga com s'entrena, i si les 12 no veniu encigalades els entrenadors també acabarem perdent les ganes i llavors això no ho aixeca ningú. Encara hi som a temps, ens hi posem?