Crònica Sènior femení: B.Vilafant 54 - Canovelles B.C. Groc 64

Han jugat: Laia C. (2), Meri (2), Sara (6), Laura, Mar, Gio (8), Joana (16), Eva (4), Ari (7), Carme (9). 10/20 tirs lliures. 6 triples ( 2 Ari, 2 Sara, 1 Joana, 1 Gio). Baixa per lesió: Laia S.

Ens visitava el Canovelles en la tercera jornada de lliga. Partit molt igualat durant els 3 primers quarts en un partit amb ritme on les defenses s'imposaven als atacs.

Les visitants sortint del vestuari plantegen una defensa amb moltes alternances on troben la tecla amb una 1-3-1 que ens costa atacar per la precipitació i reduint-nos nosaltres mateixes els espais. Caiem a al trampa i això ho aprofita el Canovelles per sentir-se còmode i portar el ritme del partit sent lleugerament superiors a l'entrada de l'últim quart. I aquests 10 minuts deixen al descobert els nostres fantasmes.

Entrem fent un parcial de 13 a 2 en 6 minuts i amb el marcador favorable (54-46) entrem en una crisis inexplicable i ens entra molta por a guanyar, unit a la mala gestió de les rotacions per part dels entrenadors i la tranquil·litat rival i ens emportem un 0 a 18 en contra (9/9 tirs lliures en aquest tram) que liquida el partit i ens deixa tocades anímicament però sabent quina línia hem de seguir.

L'equip que volem és el dels 36 minuts que hem jugat avui, tot i les errades, la falta de físic i d'encert, s'ha de seguir treballant. Sabem la nostra realitat i aquesta no es pot canviar, però el dia d'entrenament hem de venir molt més posades. Mica en mica anirem trobant el camí.

Felicitar al Canovelles per la seva merescuda victòria i animar a les nostres a continuar així. Bona setmana i ens veiem divendres noies!