Cròniques Infantil Masculí: Bàsquet Vilafant 45 – 89 Bàsquet Porqueres

Jugadors: Daniel, Jan, Pau S., Albert, Àlex C., Àlex L., Isaac, Nil, Pau V., Adrià, Sergi A., Abush i Sergi C.

Bàsquet Vilafant 50 -55 BC Fontajau
C.B. Banyoles 71 – 62 Bàsquet Vilafant
Bàsquet Vilafant 45 – 89 Bàsquet Porqueres

Tres jornades consecutives on no ens han acompanyat els resultats però si en canvi, estones de molt bon joc. Preocupant? Sí. Preocupant aquest “estones de molt bon joc”. Aquest concepte es tradueix en inicis de partits molt dubitatius, amb poca intensitat, imprecisions en atac, badades en defensa que es converteix en un parcial negatiu i ens fa anar a remolc ja de bon començament. Seguidament fem fintes de reacció amb algun que altre quart meravellós fins la mitja part que ens torna a fer entrar en partit. Iniciem les segones parts pensant que ja ho tenim a tocar i que ja hi som a temps i la distància torna a augmentar. I finalment solem acabar els partits amb un o dos quarts brutals de bon bàsquet però insuficients ja per aconseguir allò que tots ens agrada dir als amics i amigues de l’institut quan ens demanen que hem fet el cap de setmana.

Tot i que el primer paràgraf us pot semblar negatiu, no us penseu pas però que no hi ha part positiva. És un súper equip, amb 13 jugadors que tot i la diferència d’edats i físic entre ells, són o estan a punt de ser espectaculars amb el treball que fan o que faran pròximament. Tots remem en la mateixa direcció, bon ambient als entrenaments, diversió, la tàctica comença a sortir, la tècnica l’anem treballant a la PDP, en definitiva, anem en la bona direcció i els entrenadors estem contents, però encara no hem donat amb la tecla encertada.

Treballarem tots junts al 100% per aconseguir donar amb aquesta tecla la qual es convertirà en més diversió, més aprenentatge i més bon bàsquet. Oi que sí nois?

Ens veiem dimecres!
(1, 2, 3, Vilafant! Duro!)
 



Comentaris