Crònica Cadet femení: Bàsquet Vilafant 50 – 58 C.B. Olot A

Han jugat: Sara, Ingrid, Ruth, Laura, Carla, Mariona, Núria, Eva S., Eva T.

Avui ens visitava l'Olot. Rival de la zona alta de la classificació que des d'aquí m'agradaria felicitar pel treball del seu entrenador i l'exemplar actitud de les seves jugadores.

Com és habitual l'equip contrari surt amb una marxa més que nosaltres, fet que ha provocat un primer parcial molt negatiu degut en gran part a la nostra nefasta defensa. Hem intentat corregir alguns detalls i després hem estat nosaltres les que teníem un puntet més. En aquesta anada i tornada s'ha acabat un 1r quart molt entretingut (17-21) on s'ha vist el gran defecte de les nostres noies. La irregularitat.

A partir del 2n període les defenses s'imposen i l'Olot se'n va al descans amb una diferència que no era decisiva però si li concedia certa tranquil·litat.

I a partir d'aquí apareixen les nostres virtuts. Mai deixem de lluitar i de intentar competir el partit, som més generoses que mai, tant en atac com en defensa, i arribem a falta de 2 minuts per davant al marcador i tot per decidir. Aquest tram final no el juguem bé. Arribem molt justetes de forces i elles ho aprofiten per sentenciar el partit amb un parcial final que ens deixa amb una sensació agredolça.

A tothom li agrada guanyar, però heu d'estar molt contentes de la feina i dels partits que esteu fent. Ens veiem dimarts que els entrenadors us devem alguna cosa....Bon cap de setmana!!