Crònica Cadet masculí: Bàsquet Vilafant 68 – C.B. Quart 67

Victòria molt treballada i de molt mèrit. Sabíem de la igualtat que es viuria durant el partit i estàvem preparats per afrontar-ho. El Quart igual que nosaltres era l’únic equip invicta de la lliga. Nosaltres després de la victòria difícil de la jornada anterior afrontàvem el partit amb jugadors lesionats i altres tocats. El que estava clar era que si ens volíem endur el partit les excuses no valien.

Durant el primer quart vam descobrir els punts forts del nostre rival, que es basava en aprofitar les avantatges que generaven en l’1 x 1 els seus exteriors ben acompanyats per els seus interiors que es movien de forma molt intel·ligent. Així doncs, sense fer una bona pressió de la pilota, sortim derrotats d’aquest primer assalt.

El segon període recuperem sensacions i millorem la defensa. Per això igualem el marcador i podem marxar al descans tant sols dos punts per sota.

A la mitja part analitzem el rival i fem comprendre als nostres jugadors que si volem guanyar aquest partit serà gràcies a la participació de tots els jugadors, ja sigui fent punts, defensant com animals o animant als companys. Així doncs, comprovarem si som un gran equip.

Durant el tercer i el quart període la dinàmica no canvia. Cap dels dos equips és capaç de desfer-se de l’altre i el màxim avantatge ronda els 5 punts de diferència que de seguida eren eixugats pel rival.

Arribem a l’últim minut empatats i un triple a favor nostre fa esclatar l’alegria dels jugadors. A falta de 5 segons hi havia pilota pel Quart. Una bona defensa ens donava la victòria. Però amb una gran jugada i tot i realitzar una bona defensa el Quart es capaç de clavar un triple per forçar la pròrroga.

Els jugadors motivats surten a jugar amb més ganes que cap i durant la pròrroga ni el Quart ni nosaltres juguem a un bon nivell, ja sigui pels nervis o pel cansament. Ells fallen tirs lliures i nosaltres perdem pilotes.

Finalment s’acaba el temps amb un resultat que podria ben ser advers.

Només queda felicitar al Quart pel gran partit i sobretot als jugadors que han fet possible aquesta victòria. Sense oblidar-nos de l’Isaac Font i en Marc Maurell lesionats i els sempre amables i incansables Lluís i l’Oriol. Moltes gràcies a tots i a gaudir de la victòria,