Crònica Infantil Masculí: Bàsquet Vilafant 71 – 66 CB Sant Gregori

Partit complicat el que teníem avui davant, contra el CB Sant Gregori, equip de la part alta de la classificació. Val a dir que veníem un xic tocats moralment per els partits anteriors, tant a nivell de joc com de resultats.

Avui però, heu tret el caràcter, heu donat la cara. Sí, alguna cosa ha canviat. Haurem donat amb la tecla que parlàvem setmanes enrere?

Tot això nois, ve del treball dels entrenaments, el qual ha canviat radicalment aquestes últimes setmanes: més esforç, més ganes, més concentració (punt a millorar encara), més joc col·lectiu, en definitiva, més i millor treball.

Vull deixar clar que aquestes línies escrites no només són per la victòria, perquè si ahir no s’hagués guanyat, estaria fent el mateix redactat. Estem eufòrics amb el joc i amb l’actitud que vau desplegar ahir sobre el parquet!

Ahir vau ser jugadors de bàsquet i vau jugar a bàsquet. I per primera vegada aquesta temporada, els dos ítems anteriors ho vau ser els 11 jugadors que vau poder disputar el partit, com a equip.

Com a entrenadors, és molt satisfactori veure com allò que us ensenyem als entrenaments ho intenteu aplicar als partits i veure com en fer-ho ens dóna resultats. És molt il·lusionant veure com tots us esforceu, involucreu, participeu i aporteu coses positives per l’equip. I també és molt emocionant veure com gaudiu entre tots, motivant-vos, fent pinya i somrient. Recordeu que per tot això estem aquí.

Això només pot anar a més, ahir ho vau demostrar. No baixem. Seguirem treballant.

Moltes felicitats pel partit!


(1, 2, 3, Vilafant! Duro!)
 



Més fotos, aquí.
 

Comentaris