Crònica Júnior femení: Bàsquet Vilafant 69 – Unió Girona 49

Han jugat: Ingrid Lloveras (-), Clara Valentí (4), Berta Pellicer (8), Clàudia Puig (9), Aina Abulí (11) - cinc inicial - Núria Caritg (4), Paula Chamorro (16), Emma Peral (9), Mariona Carbó (4), Núria Ginesta (4)

1 triple (Emma) - 7/17 en tirs lliures

Parcials: 16-7, 25-10, 11-16, 17-16

La derrota de la setmana passada a Santa Eugènia ens havia deixat mal gust de boca, però no totes les sensacions eren dolentes. Calia millorar alguns aspectes del nostre joc i polir certs detalls per no cometre els mateixos errors del cap de setmana anterior.

El partit començava, per variar, espès. No anotàvem tot i disposar de bones oportunitats. Després d'uns 10 llançaments a cistella, al minut 4 de joc obrim l'aixeta. Per sort, l'Unió Girona tampoc havia entrat amb bon peu al partit i el marcador era igualat. Bones transicions i accions individuals ens permeten prendre la iniciativa, però el que sobretot ens marca el bon inici és la nostra defensa, 16-7 al final del primer període.

Al segon quart seguim en la mateixa línia ascendent, fortes a darrera i trobant i aprofitant avantatges en atac. La nostra defensa ens permet recuperar moltes pilotes tot i que perdonem més del compte. Aquests son els millors 10 minuts que hem jugat en el que portem de temporada, molt encertades en atac, destacant l'actuació de la Paula que se'n va a la mitja part amb 12 punts.

A la mitja part les indicacions són clares, tot i disposar d'un bon coixí no podem donar el partit per guanyat i hem de seguir treballant.

A l'inici del 3r quart les rivals ens demostren que no deixaran de lluitar i rebem un parcial en contra de 2-8. Tot i així som a temps d'arreglar la situació i acabem el període amb 19 punts d'avantatge.

L'últim quart ens dediquem a posar en pràctica el que treballem als entrenaments, cada cop ens surten més bé les coses i des d'aquí us felicitem noies!

L'actitud ha estat un altre cop boníssima i el bàsquet ens ha recompensat. Aquest és el camí que hem de seguir noies. Enhorabona per la victòria, la setmana que ve més i millor!