Crònica Júnior femení: CESET 43 - 37 Bàsquet Vilafant

Van jugar: Ingrid, Núria Caritg, Paula, Clara, Berta, Emma, Laura, Clàudia i Aina Abulí.

Dissabte encaràvem el partit motivades. La victòria contra el Roses ens ajudava a veure les coses més clares, però sabíem que no seria fàcil. Davant teníem un equip superior físicament, amb un bon joc interior, i la millor defensa de la lliga, caldria treballar de valent.

El partit començava espès per part dels dos equips amb alguns errors no forçats. Tot i així vam demostrar tenir les idees clares i el nostre encert exterior (2 triples) ens servia per acabar el primer quart amb 3 punts d'avantatge.

Al segon quart el CESET pren la iniciativa i es posa per davant en el marcador. Nosaltres, sense fer un mal bàsquet, ens col·lapsem en atac i tan sols anotem una cistella en joc. Som poc agressives a l'hora d'encarar l'aro i abusem del tir exterior. Tot i així anem al descans 6 punts a sota i amb la sensació que podem fer molt més.

El tercer quart la dinàmica canvia i ara son les gironines les que no tenen encert. Nosaltres anotem amb jugades individuals i algun tir alliberat que ens anima a seguir-ho intentant, però perdonem massa. Acaba el període 27-26.

Comencem el quart quart amb les idees clares i dins el partit. Amb una molt bona actitud defensiva, només ens fan 10 punts, però nosaltres fallem fins a 6 tirs lliures més que importants. Elles viuen de segones oportunitats i això les manté vives, forcen la pròrroga.

Ens disposem a jugar 5 minuts més. Al temps extra ens superen en encert, i no som capaces de parar la seva interior. Els nervis, la frustració per fallar i la precipitació ens juguen una mala passada i no som a temps d'arreglar-ho.

Acabem el partit decepcionades i amb mal gust de boca. Sabem que amb 37 punts no anem enlloc i que no podem perdonar tant. Però l'actitud que vau demostrar dissabte va ser molt bona. Vosaltres sou capaces de molt més, nosaltres n'estem convençuts!

Des d'aquí agraïm l'ajuda de les cadets Laura i Ingrid.