Crònica Júnior masculí: Júnior masculí: A.E. Sant Andreu Natzaret A 87 – Reale Bàsquet Vilafant 51

Parcials: 15-14,23-12 ,22-10 ,27-15

Preminis

Comencen el partit molt intensos, bé defensivament (0-7 al minut 3), el que ens permet córrer i fer cistelles fàcils. A partir d'aquí ells comencen ajustar la defensa i a igualar el partit, fet que els deixarà amb un punt d'avantatge al primer quart, per nosaltres és el primer millor quart des de temps immemorials.

Al segon quart, tot i mantenir el nivell mínimament, els tres últims minuts sense anotar i set punts d'ells els deixen una renda prou còmode de 12 punts.

Anem al tercer quart amb la intenció de sortir igual que el primer, però rés més lluny de la realitat parcial de 13-2 en 6 minuts (sí, sis minuts i dos punts nostres ) que deixa el partit molt lluny de les nostres possibilitats.

A l'últim quart una altra desconnexió nostre amb un parcial de 12-0 en dos minuts deixarà el partit més que sentenciat.

Es fa molt complicat guanyar un partit amb 51 punts, però si no som capaços de mantenir la concentració defensiva 40 minuts, és igual els punts que fem, ja que sempre ells faran més que nosaltres.

Ara podria parlar de la concentració, de saber col·locar-se al camp, de passar-li al company millor situat, de córrer el contraatac pels carrils lliures, de no deixar sol al nostre jugador, no forçar quan tenim un jugador a sobre, però això ja ho fan els entrenadors de preminis, nosaltres aquestes coses se suposa que ja les sabem.