Crònica Mini masculí: CB Banyoles 60 – 38 Bàsquet Vilafant Blau

Bàsquet Vilafant; Èric, Rubén, Biel, Roger, Arnau G, Pau, Àxel, Galdric i Bernat. 7/12 Tirs Lliures, 1 Triple, Pau. 16 Faltes, Eliminat Bernat al 44’.

Parcials; 7-7, 6-6, 10-3, 0-4, 13-6, 11-5, 6-2, 7-5

Primera derrota de la temporada on vam poder patir totes les mancances que tenim com equip.

No ens preocupa gens ni mica les mancances tècniques, tant en defensa com en atac , ja que aquestes són les que ens toca treballar a cada entrenament, però sí que ens preocupa tot el que afecta a la concentració, la intensitat i el desig de jugar a bàsquet.

Si cada quart que jugo, defenso al mateix rival i aquest rep una i una altra vegada sol per què sempre em despisto, diu prou de la nostra concentració.

Si veig com el rival es tira a terra per la pilota i nosaltres ens ho quedem mirant esperant què farà enlloc de lluitar-la, diu prou de la nostra intensitat.

Si el nostre principal maldecap tant als entrenaments com a la roda d’escalfament és que el de darrera de la fila no se’m coli com si fóssim nens de 1r de Primària enlloc de fer bé el gest tècnic que em demanen, diu prou de les nostres prioritats.

Tot i ensenyar les nostres vergonyes, és cert, que vam veure jugadors lluitant fins al darrer instant, encara que no sortissin les coses, i d’altres enfadats amb el partit que havíem fet. Si això és general, tampoc ens preocuparem gaire, per què dimarts entrenareu com mai i començareu a millorar aquests 3 aspectes que són tant importants per saber jugar a bàsquet.


Comentaris