Crònica Mini masculí: CB Quart - Grues Cruz 84 – 87 Bàsquet Vilafant Taronja

Han jugat: Roger, Nico, Jofre, Albert, Arnau, Toni, Neó, Pep, Martí. 6 triples (2 Neó, Nico, Arnau, Roger i Jofre). Tirs lliures (1/8). 13 faltes. Cap eliminat

Parcials: 15-3, 8-4, 4-12, 8-12, 8-10, 14-8, 4-9, 11-14, 12-15. 1pr 9-9, 2pr 3-6

EQUIP

Sí, som un gran equip quan juguem en equip. Tot i començar sense veure-les passar en els dos primers quarts (vull pensar que l'excusa és la son), no hem atacat amb fluïdesa per jugar tancats. Demanem intensitat i jugar oberts per dificultar la defensa dels rivals. Canvi de xip i ara comença el nostre partit. No hem mirat el marcador i ens hem posat a jugar al nostre bàsquet. Bàsquet intens i amb espais, al de mossegar a darrere i lluitar la pilota en cada acció per sortir ràpids a camp contrari.

Arribem a la mitja part 35-31. Ens notem cansats i el cervell no carbura com ha de carburar i tornem al bàsquet inicial. Posem 1a i 2a en el 6è quart, i a partir del 7è, ens saltem les marxes 3 i 4 i posem 5a.

Final dels 8 quarts, on el marcador reflectia un 72-72. Iniciem la 1a part de la pròrroga, al mateix ritme que l'últim, però a falta de 10 segons estem 3 a sota en el marcador. Ataquem. Quan la taula canta que queden 5 segons, en Neó rep a 6,25 i fa un bot per desconcertar el rival que el defensa, i llança... i DINS!! Empatats a l'últim segon de la pròrroga.

2a pròrroga. Demanem paciència però molta intensitat. Finalment fem 3 punts més que el rival.

A millorar: cada vegada passem i tallem més vegades, però estem més pendents del passar que d'amenaçar la cistella. Cada cop que rebo, haig de mirar la cistella sempre, sinó és molt fàcil defensar-nos. Hem de sortir amb 5a a l'inici del partit i no al 3r quart. I per últim, que els partits es guanyen a l'últim segon.

Enhorabona pel partidàs que heu fet! Felicitats!

Pd: No torneu a donar-me un partit d'aquests que al final perdré el cabell...

Bon cap de setmana a tots i fins dimarts!