Crònica Premini masculí: CEB Girona Negre 67 - 15 Bàsquet Vilafant Blau

Jugadors: Roger, Àlex, Marc, Pol, Ivan, Leo, Eric i Guillem.

Parcials: 10-0, 9-0, 4-4, 7-1, 9-6, 8-4, 6-0 i 14-0

Partit molt complicat amb un rival que coneixem de la primera volta i sabem que juga molt bé i que té jugadors alts en el seu equip. Hem començat amb dos períodes sense fer cap cistella, estàvem molt adormits i ens ha costat molt agafar el ritme del partit. Molt de bot innecessari, moltes passades precipitades i defensa molt fluixa. A més afegir la lesió d'en Roger al primer període i l'equip ha fet un extra esforç ja que només jugàvem 8 jugadors i això ha suposat jugar 6 períodes en tot el partit. Felicitem l'esforç realitzat per tots vosaltres!

A partir del tercer quart ens hem posat les piles “Duracell” i hem començat a defensar molt bé, hem agafat cadascú al nostre jugador i hem aixecat el cap per fer la millor passada al meu company per fer una cistella fàcil. Això ho hem vist en setè període. L’últim període ja estàvem molt cansats i tots portàvem molts minuts a l´esquena.

Estem molts contents considerant que aquest rival amb el que vam jugar el 15 d’octubre de 2016 vam obtenir un resultat real de 91 a 16 i amb 10 jugadors. Això ens fa pensar que hem millorat en defensa però hem de continuar treballant tots juts per aconseguir perfeccionar la defensa i millorar molt el nostre atac que ara es el nostre punt més fluix.

En aquest partit no van poden venir els nostres companys Iago i Aitor que esperem que es recuperin. També esperem que en Roger es recuperi de la seva petita lesió que es fa ver durant el partit.