Crònica Júnior masculí Interterritorial: CB Blanes 59 - Reale Bàsquet Vilafant 65

Parcials: 11-10, 14-22, 17-18, 17-15.

Primer de tot demanar disculpes per no fer crònica des de fa molt de temps, m'he equivocat, no tornarà a passar.

El partit comença com estem acostumats (en realitat jo no m'hi acabo d'acostumar) malament per part nostra, sense intensitat, fallant coses fàcils el que es reflecteix al marcador amb un 8-0 al minut 5. La nostra primera cistella arribarà al 6, triple d'ells i 2-11 fins al minut 9 (ens salvarà la vida el fet que els nervis els passin factura i fallin situacions fàcils prop de cistella). De cop i volta ens adonem que hem de defensar per a poder córrer i en 2 minuts parcial de 0-8 que anivella el partit (11-10).

Al segon quart fem el nostre millor bàsquet i aconseguim una diferència de 7 punts al final del període, només fent coses que sabem fer (hi ha gent que encara no és conscient del que pot oferir a aquest equip).

A partir d'aquí anem fent la goma al tercer quart però som capaços de mantenir les diferències i acabem el quart amb 8 punts de diferència (42-50).

Tal i com anava el partit semblava una diferència còmoda però la nostra acostumada pàjara havia d'arribar i amb un 48-55 parcial en contra de 9-0 i entra la por i deixem de fer un bàsquet sencill i efectiu. Tot i això amb 57-55 se'ns apareix algun sant en forma de dos triples seguits; això ens dóna la calma necessària per acabar el partit amb una bona defensa i als últims tres minuts només rebem dos punts el que ens permet aconseguir una victòria per emmarcar, no pel joc exhibit si no per com d'escàs és el triomf a aquestes alçades de temporada.

Per acabar felicitar-vos per les festes que vénen i que l'amic invisible es porti be amb quasi tots.