Crònica Sènior masculí: Bàsquet Vilafant 94 - 55 Palafrugell

Després de dues setmanes de no fer-ne, retornem amb les cròniques. Demano disculpes als lectors habituals, les raons diverses que han portat a no fer-les, intentaré que no tornin a passar.

Han jugat: Castillo, Adrià, Kiri, Pere i Sergi P. -cinc inicial, Brun, Vicente, Nebot, Descamps, Andreu, Gascón i Peral.

Partit que volíem ens tornés a les bones sensacions, la construcció d'aquesta plantilla per assolir a curt i llarg plaç els objectius que ens hem anat posant.

En traiem una valoració molt positiva, recuperant sensacions i aire pels quatre partits que ara venen i que seran molt durs i indicatius d'on som i fins a on podem arribar.

El partit comença amb un molt bon parcial 7-0 que ens fa relaxar-nos i tornar a jugar amb foc, el parcial ens es tornat amb un 0-8 que ens fa tornar a posar-nos l'uniforme de treball. Tot i això el parcial del primer quart és prou ajustat

Intentem impregnar el partit de ritme alt i el Palafrugell ens accepta el repte i el joc és molt ràpid.

Al segon quart la dinàmica continua, però ens plantegen una defensa zonal que ens dóna alguns problemes al principi, ens esforcem en construir el nostre atac des de la defensa, fet que ens permet accions de contraatac, amb punts fàcils.

El tercer quart és el que determina el partit, una major intensitat i ritme tant en atac com en defensa ens permet allunyar-nos en el marcador, en una estocada definitiva.

També plantegem una defensa zonal que ens dóna molt bon resultat i que deixa l'anotació del Palafrugell només a llançaments exteriors.

L'últim quart tots dos equips baixem una mica, el Palafrugell acusant massa l'esforç físic i nosaltres per l'avantatge en el marcador.

Victòria important que ens situa provisionalment segons, però que sobretot ens permet recuperar sensacions d'equip, ja que tot i les espectaculars actuacions individuals en anotació tant de Brun, com Pere i Adrià, la victòria és sens dubte una bona actuació global de l'equip, i contra un equip que malgrat el que digui la classificació, ha posat en problemes equips com Sant Gregori o Banyoles, i que estem segurs que malgrat la diferència en el marcador seran i són un rival dur a casa seva especialment.

Seguim en la "pomada", per a la resta

Treball, treball i treball.

Per acabar la crònica, anunciem la baixa de l'equip d'en Kike, esperem que li vaig tot molt bé allà on vagi a jugar, i que recuperi les bones sensacions amb el bàsquet.

Aquesta setmana, també hem incorporat en l'equip de treball a Jordi Burgas, entrenador i coordinador del club en la dinàmica de sènior i Sots 25, i fent-se càrrec de dirigir els partits del 25. En Ful, que fins ara dirigia el Sots 25, segueix en l'equip, fet del que me'n alegro personalment, tant de la incorporació d'en Jordi com que en Ful segueixi amb nosaltres, segur que dos ulls més ens aniran la mar de bé.