Crònica Sènior femení: FD Cassanenc 61 – 50 Bàsquet Vilafant

FD Cassanenc; Boadella (7), Carreras (4), Casadevall (-), Massegur (9), Hernandez (12) – cinc inicial – Martinez (10), Turró (2), Aurora (2), Teixidor (4), Carré (10) i Asso (1). 9/20 Tirs Lliures, 2 Triples (Boadella i Hernandez). 14 Faltes, Cap Eliminada.

Bàsquet Vilafant; Laia C (3), Sara (1), Marta (10), Gio (18), Joana (7) – cinc inicial – Meritxell (-), Laura (3), Mar (5), Laia S (3) i Ari (-). 4/8 Tirs Lliures, 8 Triples (4 Gio, 1 Joana, Laura, Laia C i Mar). 23 Faltes, Eliminades Sara al 36’ i Laia C al 37’.

Parcials; 13-13, 14-15, 19-12, 15-10

Partit semblant al de la darrera jornada. Igualat al 1r quart, amb el nostre punt àlgid en el 2n quart amb el 22-28 al 19’. I entre un mal final de quart i un pitjor inici del 3r ens trobem un parcial de 12-0 i 34-28 al 24’. Continuem en el partit fins que el físic ens aguanta que és al inici del darrer quart 46-43, però un 6-0 i més endavant un altre 7-0 ens condemna.

No cal fer una crònica per dir això, només mirar l’acta. El que no diu però l’acta, és que hem treballat i patit molt a la primera part, com un equip, però quan al inici del 2n quart elles han decidit centrar tot el seu atac on tenien avantatge, en aquell moment hem abandonat. No és un abandonament en majúscules, però són petits abandonaments, que ens porten a rebre mini parcials difícils de recuperar quan no entrenem i no treballem l’atac.

Si som capaces d’entrenar totes 11, i de no perdre el cap quan ens falta oxigen i les cames ens fan mal, tot tindrà solució però cal entrenar i patir, no hi ha gaire més secrets.