Crònica Sots 25 masculí: Bàsquet Vilafant 70 – Ceset 57

Martí P., Arnau, Ignasi, Andreu, Capel, Aleix, Martí D., Crous, Brun, Àngel, Gascon i Sergi

Bon inici de partit, amb l’equip molt concentrat i amb un elevat encert. Semblava que seria fàcil, però res més lluny de la realitat.

El CESET ha demostrat perquè està a dalt de la classificació i al final del primer quart els partit ja estava igualat.

Aquesta ha estat la tònica del partit, nosaltres agafàvem petits avantatges que ells aconseguien eixugar. Mai hem deixar d’anar per davant en el marcador, però no hi havia manera de trencar el partit.

Per sort aquest equip creu en ell, i el nostre moment ha arribat, a cinc minuts del final un parcial de 9 a 0 ha sentenciat el partit.

En general hem fet un bon partit, però en molts moments el nostre atac és lent, la pilota no corre i ens col·lapsem. Res que no es pugui millorar amb treball, treball i treball. Com les formigues.