Crònica Júnior femení: Unió Girona 68 - 57 Bàsquet Vilafant

Van jugar: Ingrid (4), Paula (13), Berta (8), Ruth, Emma (13), Mariona (5), Clàudia (4), Abulí (9)

Tirs lliures: 9/17
3 triples (2 Paula, 1 Mariona)

Parcials: 19-15, 18-11, 14-14, 17-17

Dissabte passat ens enfrontàvem a un rival conegut, l'Unió Girona.

Al partit de la primera volta, a casa, vam guanyar amb solvència, però sabíem que al pavelló del Maristes, les coses serien diferents. Calia sortir atentes i concentrades.

Des de bon principi les gironines ens van demostrar que el partit seria complicat, parcial de 6-0 al minut 1 de l'enfrontament.

Tot i així vam anar entrant al partit a base de ser fortes al darrera, enllaçant bones defenses amb atacs amb superioritat.

Encaràvem el 2n quart amb un lleuger desavantatge, però amb les idees clares i convençudes que podíem tirar el partit endavant.

En aquest període però cometem errors en defensa que les de Maristes no desaprofiten. Menys 11 al descans.

Sabíem que l'inici del 3r quart seria molt important, i en aquest moment va aparèixer el caràcter que porteu dins.

Lluny de rendir-vos i conformar-vos amb el resultat, vau lluitar i amb 4 minuts molt bons tornàvem a ser a dins el partit, 39-38.

I a partir d'aquí, sense treure mèrits a les jugadores de Girona, vam baixar el rendiment. Tot i jugar bones defenses, deixant les rivals sense anotar, i robant pilotes en més d'una ocasió, no vam ser capaces de castigar-les, i la vostra bona feina defensiva no es veia reflectida al marcador per males decisions en atac i certa precipitació.

L'últim quart va ser una mostra més de la igualtat en el partit, vam acabar el parcial empatant a 17.

Els entrenadors us felicitem per l'actitud que vau demostrar a la pista, enhorabona pel partit!

De nou donem les gràcies a les cadets, cada dissabte demostreu el vostre bon nivell jugant una categoria més alta!