Crònica Mini masc.: Bàsquet Vilafant Taronja 70 – 59 C.B. Blanes A

Bàsquet Vilafant; Ciro, Nico, Jofre, Albert, Arnau, Toni, Neó, Pep, Enric, i Martí. 3/12 Tirs Lliures, 5 Triples (2 Arnau, 1 Neó, Enric i Jofre). 10 Faltes, Eliminat Jofre al 42’.

Parcials; 9-10, 7-8, 10-4, 10-15, 10-8, 9-8, 6-2, 9-4

Avui ens visitava el Blanes, líder invicte, que gaudeix d’un jugador amb un talent descomunal i un equip enorme físicament.

Ens havíem marcat gaudir del partit. Ens havíem de demostrar que podíem competir tot el partit, que havíem de ser molt solidaris en defensa i lluitar per cada una de les pilotes del partit i en atac havíem de ser com som, un equip on tothom suma i que acaba essent molt difícil de parar. El guió és fàcil d’explicar, però els nois han de ser capaços de portar-ho a terme. I aquests nanos no paren de sorprendre’ns.

Hem patit com mai durant 6 parts, no els hem deixat marxat del marcador en cap moment i això que en els 5 primers quarts el seu millor jugador ja portava 18 punts. També és cert, que per guanyar aquests partits cal un pèl d’encert extra, i nosaltres l’hem tingut en els moments claus. Fins a 3 vegades hem anotat el darrer atac del quart i dues vegades ha estat de triple. 8 agraïts punts que permetien estar sempre a dins del partit, i quan venia la part clau de l’encontre, quan patíem més per les nostres forces, hem atropellat al rival deixant-los amb molt poques opcions d’atacar i anotant vàries cistelles en situació d’avantatge.

I tornem al que més ens omple. La nostra capacitat d’anotar. 10 jugadors, tots 10 anoten, 8 d’ells entre els 6 i els 11 punts. Qui vol més?

Felicitats i dimarts continuem treballant per millorar.

 




 Més fotos, aquí.

Comentaris