Cròniques Sènior masculí CB St Narcís i CB Bescanó

2x1

Normalment els 2x1 acostumen a ser ofertes o saldos, esperem no donar aquesta sensació.

B.Vilafant 83 - 49 Sant Narcís

Han jugat: Andreu, Àngel, Castillo, Descamps i Sergi P. - cinc inicial - Kiri, Adrià, Vicente, Pere, Brun i Gascón.

Parcials: 1q: 25-13 / 2q: 23-12 / 3q: 22-14 / 4q: 13-10

Partit que ens preníem molt seriosament, si volíem consolidar els bons resultats obtinguts. El Sant Narcís un equip amb més nivell del que es pot pensar només mirant resultats i sobretot classificació.

Amb molt de respecte i ganes de mantenir la invencibilitat a casa, i per seguir en la millora de les bones sensacions perdudes a les festes de Nadal.

Un molt bon inici del Sant Narcís amb un parcial seu de 0-6 no ens va descentrar i a mitjans del primer quart l'engranatge de l'equip va comença a funcionar i vam aconseguir un molt bon ritme anotador, que no deixaríem ja fins al final del 3q.

La resta del partit va seguir una dinàmica similar, amb petites reaccions del Sant Narcís, que no van aconseguir que fossin continuades i regulars.

Nosaltres en canvi ens vam trobar en una dinàmica molt més regular, que ja trobàvem a faltar i vam poder controlar el partit la majoria del temps.

L'últim quart va ser poc disputat i amb una anotació menor nostra, fruit del bon esforç realitzat la resta del partit.

Una victòria més que ens permet mantenir els resultats de la primera volta, i mantenir-nos en les posicions de dalt de la classificació.

CB Bescanó 69 - 76 B.Vilafant

Han jugat: Pons, Kiri, Vicente, Nebot i Brun - cinc inicial - Adrià, Andreu, Castillo, Pere, Descamps, Sergi P i Àngel.

Parcials: 1q: 17-18 / 2q: 14-19 / 3q: 20-19 / 4q: 18-20.

Regulars i emocions.

Si parlem de regular, ens poden venir al cap dues excepcions molt diferents de la mateixa paraula, depenent de si és l'adjectiu o el verb, en el nostre cas ens referirem al verb.

Ens enfrontàvem a un partit "trampa" de la temporada, pel resultat de la primera volta, amb una victòria massa gran en el marcador, i per tenir la sensació que el Bescanó no era un equip de la zona alta, en aquest cas doble trampa.

El Bescanó començava la jornada en cinquena posició i els últims resultats el feien ser un equip molt perillós, una mica com el Sant Joanenc, aquesta segona volta o el Sant Gregori a la primera volta.

I ja a l'inici del partit vam veure com un camp prou ple celebrava cada cistella com un gol al camp nou.

Nosaltres vam tardar una mica en entrar en el partit, però no vam permetre en cap moment avantatges del Bescanó massa grans, de fet al primer quart ens vam avançar a l'últim minut amb un triple que posava el 17 a 18.

Aquesta avantatge ja no va ser capgirada la resta del partit.

El segon quart comença amb un parcial nostre de 1 a 14, aconseguint portar el pes i domini del partit, i sobretot i serà clau durant aquest partit, som capaços de dominar les emocions del partit, sent regulars el la gestió de les mateixes.

El tercer quart és de reacció del Bescanó, arribant a posar-se a només 4 punts de distància, i finalitzant el quart amb el 51-56.

Inici del quart quart, és un 0 - 7 per nosaltres, i a partir d'aquí intercanvi de bàsquets, domini del tempo, contestant sempre les anotacions del Bescanó.

Vam demanar una passa endavant a una sèrie de jugadors que últimament es troben còmodes en rols secundaris, i creiem que hem començat a veure'n una mostra, esperem i els animem a seguir així.

Una victòria més, en un camp difícil i contra un rival complicat, seguim recuperant el bon joc en una dinàmica guanyadora, si volem seguir aquest camí ens toca continuar i persistir en el